62-годишен тракторист загина при тежка катастрофа по пътя Варна-Албена, на

...
62-годишен тракторист загина при тежка катастрофа по пътя Варна-Албена, на
Коментари Харесай

Тракторист загина до Кранево, ударен от джип

62-годишен тракторист почина при тежка злополука по пътя Варна-Албена, на разклона над Кранево по пътя за Кичево. Катастрофата е станала малко преди 10.00 часа на 1 август, съобщи Фокус.

Джип Land Rover с добричка регистрация се забил челно в трактора. От удара на място е умрял трактористът, който е от с. Соколово.

Шофьорът на джипа и останалите пасажери са без съществени пострадвания. Заради почистване на пътното платно за няколко часа е бил затворен пътят Варна – Албена, като трафикът е бил насочван през Златни пясъци.

Друг тракторист пък бе спретнат в психодиспансера в Добрич поради вандалски дейности на пътя. Установено е, че управлявайки трактор, 46-годишният И.И. от село Змеево е нанесъл вреди по товарен коли "Фиат”, паркиран в промишлената зона в Генерал Тошево.

Сигналът за разваления камион е подаден в полицията в понеделник по обяд. Органите на реда бързо откриват причинителя на действието. И.И. е настанен в ЦПЗ град Добрич.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по разказа на районно управление (на МВР) Министерство на вътрешните работи Генерал Тошево.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР