6180 мАч осигуряват много часове за видео, игри и разговориBlackview

...
6180 мАч осигуряват много часове за видео, игри и разговориBlackview
Коментари Харесай

Blackview P6000 – смартфон с невероятна батерия

6180 мАч обезпечават доста часове за видео, игри и диалози

Blackview P6000 e 4G фаблет под Android с резолюция FHD и батерия 6180 мАч

Времето за самостоятелна работа на смарт телефоните е измежду основните индикатори при избор на устройство. За страдание, сега множеството смарт телефони, даже и флагманските модели, към момента не могат да отговорят на упованията на потребителите по отношение на издръжливостта на батерията. Има, несъмнено, и някои по-специални модели с изключителни акумулатори.

5,5-инчовият 4G фаблет Blackview P6000 впечатлява с топ характерности, като една от тях е невероятната батерия с потенциал 6180 мАч! Според производителя, смарт телефонът устоя до 960 часа в стендбай режим, 22 часа сърфиране в уеб, 13 часа гледане на видео, 9,5 часа игри, 30 часа слушане на MP3 музика или 45 часа диалози. Впечатляваща самостоятелност за смарт телефон, който в същото време предлага забележителни изчислителни благоприятни условия и функционалност.

Blackview P6000 има двойна задна камера с главен датчик Sony 21MP

Blackview P6000, доставян от онлайн магазина Tomtop, стъпва на осемядрен процесор Helio P25 с тактова периодичност 2,6GHz, който е допълнен от сериозен размер памет – 6GB оперативна (RAM) и 64GB непрекъсната (ROM). С сходна изчислителна мощност, смарт телефонът ще се оправи с лекост при интензивни натоварвания с видео, игри, сърфиране в интернет и Android приложения.

Сензорният JDI екран с диагонал 5,5 инча и съответствие на страните 16:9 поддържа резолюция FHD 1920х1080 пиксела, ярки цветове, висок контрастност и необятен зрителен ъгъл. Когато имате разполагаем двойна камера на гърба с главен датчик Sony 21MP и скорост на фокусиране единствено 0,01 секунди, както и предна 8MP камера за селфи със специфичен режим за разкрасяване на лицето, можете да очаквате първокласно потребителско преживяване със фотоси и видео.

Технология за лицево различаване подсигурява сигурността на достъпа

По отношение на сигурността, Blackview P6000, доставян от онлайн магазина Tomtop, предлага освен сканиране на пръстов отпечатък посредством предния датчик, само че и функционалност за различаване на разположение, която отключва незабавно телефона въз основата на 128 характерности на лицето. В допълнение, вграден APP криптиращ чип пази персоналните данни при прилагане на разнообразни приложения от рода на обществени мрежи.

С дебелина от единствено 9,8 мм, Blackview P6000 има претенцията, че е най-тънкият смарт телефон с батерия 6180 мАч. Устройството работи във всички публикувани мобилни мрежи, включително 2G, 3G и 4G-LTE, има два слота за сим карти, единият от които може да се употребява за карти памет с потенциал до 128GB. Смартфонът се зарежда през порт USB Type-C, като поддържа технология за бързо зареждане 12V2A.

Фаблетът Blackview P6000 е наличен в два цвята – черен и наследник

Blackview P6000 работи под ръководство на операционна система Android 7.1.1 с цялостен достъп до онлайн магазина за приложения Гугъл Play Store. Моделът разполага със наложителните за всеки смарт телефони безжични модули Wi-Fi и Bluetooth, както и с приемници за GPS и Glonass навигация. Корпусът е железен, „ unibody ”, в два цветови разновидността – черен и наследник.

Класният смарт телефон Blackview P6000 се предлага сега на цена от $265,99 в онлайн магазина Tomtop с безвъзмездна доставка до България. Устройството има размери 15,4х7,6х1,0 см и тежи към 230 грама. В комплекта са включени захранващ адаптер, USB кабел, OTG кабел, адаптер за слушалки, игла за изваждане на носача на сим карти и управление за потребителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР