61-годишният Ивалин Стратиев, който еобвинензасмърттанапочиналата от ухапванияна кучета Мирослава Стоянова

...
61-годишният Ивалин Стратиев, който еобвинензасмърттанапочиналата от ухапванияна кучета Мирослава Стоянова
Коментари Харесай

Оставиха в ареста гледача на кучетата, разкъсали жена в Долна Оряховица

61-годишният Ивалин Стратиев, който еобвинензасмърттанапочиналата от ухапванияна кучета Мирослава Стоянова отДолна Оряховица,остава за непрекъснато в ареста. Това реши през днешния ден Районният съд в Горна Оряховица с претекст, че обвиненият може да се укрие.

Стратиевсе яви в съда със длъжностен бранител.

Мъжът се е грижил в продължение на 2 години за петте кучета в непознат парцел в Долна Оряховица, които нападнаха и нахапаха 40-годишната жена, вследствие на коетотя умря от изобилна кръвозагуба.

Ивалин Стратиев е имал устнауговоркасъс стопанина на кучетата, който е в чужбина и със притежателя на парцела да се грижи за животнитесрещу заслон и възнаграждение. Днес отбраната на подсъдимия съобщи, че ще апелират решението на съда в законовия тридневен период.

„ Ще апелираме мярката за неотклонение, съболезнования за умъртвеното момиче Мирослава. Стратиев спомага на полицията, прокуратурата.Не е неприятен човек, няколко дни откогато съм с него, пореден е, няма някакви подмисли. Първия ден беше шокиран, претърпява го, само че съответно са постъпили горнооряховските служители на реда, правилно са постъпили към него,коментира служебният бранител Николай Ангелов.

Той добавя, че еходил в парцела, само че няма усещания от животните, защото към този момент са билиевтаназирани. В двора обаче е имало огромни количества храна за кучета, което сочи, че те не са били държани гладни, заяви „ Дарик “.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР