61-годишният Ивалин Стратиев, който е обвинен за смъртта на починалата

...
61-годишният Ивалин Стратиев, който е обвинен за смъртта на починалата
Коментари Харесай

Гледачът на кучетата, разкъсали жена в Долна Оряховица, остава в ареста

61-годишният Ивалин Стратиев , който е упрекнат за гибелта на умрялата от ухапвания на кучета Мирослава Стоянова от Долна Оряховица , остава за непрекъснато в ареста . Това реши през днешния ден Районният съд в Горна Оряховица с претекст, че обвиненият може да се укрие.

Стратиев се яви в съда със длъжностен бранител.
 БГНЕС
Мъжът се е грижил в продължение на 2 години за петте кучета в непознат парцел в Долна Оряховица, които нападнаха и нахапаха 40-годишната жена, вследствие на което тя умря от изобилна кръвозагуба.



Ивалин Стратиев е имал джука спогодба със стопанина на кучетата, който е в чужбина и със притежателя на парцела да се грижи за животните против заслон и възнаграждение. Днес отбраната на подсъдимия съобщи, че ще апелират решението на съда в законовия тридневен период.

" Ще апелираме мярката за неотклонение, съболезнования за умъртвеното момиче Мирослава… Стратиев спомага на полицията, прокуратурата... Не е неприятен човек, няколко дни откогато съм с него, пореден е, няма някакви подмисли. Първия ден беше шокиран, претърпява го, само че съответно са постъпили горнооряховските служители на реда, правилно са постъпили към него, разяснява служебният бранител Николай Ангелов. Той добавя, че е ходил в парцела, само че няма усещания от животните, защото към този момент са били евтаназирани. В двора обаче е имало огромни количества храна за кучета, което сочи, че те не са били държани гладни.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР