61-годишната Сюзън Дюбуа Марцинко от Сан Сити Уест в американския

...
61-годишната Сюзън Дюбуа Марцинко от Сан Сити Уест в американския
Коментари Харесай

Безизходна ситуация: Болен от деменция престарял баща дебнеше за секс дъщеря си и тя го уби

61-годишната Сюзън Дюбуа Марцинко от Сан Сити Уест в американския щат Аризона се оказа в безизходна обстановка, откакто нейният 91-годишен татко, който е болен от деменция, ѝ се нахвърли откъм гърба и се опита да я изнасили. Съюзън е живяла в дома си дружно със своя сътрудник и изнемощял татко, чието положение се влошавало с всеки минал месец, написа в. " Дейли Мейл ".
Но това са дреболии...

На 4 октомври 2017 година бащата за първи път упражнил полов тормоз по отношение на щерка си, взимайки я за умрялата си жена. Тогава Сюзън съумяла да усмири татко си, само че от това животът им не станал по-лек. Той почнал да обикаля към банята, до момента в който тя била вътре, а по-късно седял на пост и до спалнята ѝ. В съдбовния ден, 17 октомври, той ѝ се нахвърлил, когато Сюзън шетала в кухнята. при отблъскването на офанзивата обаче дъщерята не си премерила силите.

Тя блъснала татко си с първия предмет, който ѝ попаднал на разположение, и той паднал внезапно на пода. Когато приятелят на Сюзън пристигнал в кухнята да види какво става, целият под бил в кръв, а Съюзън седяла върху гърдите на стареца. Той поемал последните си глътки въздух.

Сюзън хванала за глезените татко си и го издърпала на открито на двора, а по-късно се върнала в кухнята, с цел да измие кръвта от пода. На идващия ден татко й умрял. Съюзън позвънила в полицията и съобщила, че родителят ѝ умрял на двора. Но дъщерята не съумяла да скрие закононарушението: аутопсията посочила, че гибелта на стареца е настъпила вследствие на мощен удар и 20 счупвания на ребра, едно от което му пронизало сърцето.

Сега Сюзън е арестувана. Определена ѝ е гаранция в размер на 30 000 $. Делото против нея ще стартира на 2 февруари.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР