60% мислят това, което казва Радев - 20% мислят това,

...
60% мислят това, което казва Радев - 20% мислят това,
Коментари Харесай

Андрей Райчев: 60% от българите вярват на това, което говори Радев, а 20% - на кабинета

60% мислят това, което споделя Радев - 20% мислят това, което държавното управление приказва. Има дълбочинно разединение в България и то се ускорява. Това сподели социологът Андрей Рачев в предаването " Лице в лице " по Би Ти Ви.

По думите му Радев е набутан в ролята на съпротива, поради съюзяването на съперниците в лицето на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Според Райчев обаче Радев не готви своя партия.

Има парадоксално нещо - Политическа партия - либералите, пристигнаха на власт. Те се озлобяват повече от другите - по-резки неща споделят. Злобата на тези, които взеха властта, нараства. Защо? Защото знаят, че властта им е дадена на ужким, сподели още той. И добави, че във всеки един миг Бойко Борисов може да отдръпна поддръжката си, И те подсъзнателно се нервират от това.

Андрей Райчев изясни, че по тематиката за украинският спор България изостава от действителността и е на равнището отпреди 6 месеца. След срещата на НАТО във Вилнюс и изказването на Байдън няма подобен въпрос, сподели още той. 

" Байдън сподели доста учтиво: " Путин загуби войната ", което значи " аз завоювах всичко, каквото може да се завоюва от тази война ". Европа е разграничена от Русия от голяма военна, политическа и икономическа стена. При това състояние за Съединени американски щати се случи най-хубавото допустимо - Европа се залепиха за тях, Русия е отслабена, и най-важното - издигнат защитителен фронт, а не настъпателен. Украйна ще заплаща сметката ", сподели социологът. 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР