6 правила за страхотна връзка, споделят психолози. Тези 6 правила

...
6 правила за страхотна връзка, споделят психолози. Тези 6 правила
Коментари Харесай

6 правила за страхотна връзка

6 правила за страхотна връзка, споделят психолози. Тези 6 правила ще ви оказват помощ да имате по-добри и мощни взаимоотношения. Психолози сами са открили тези 6 вълшебни правила за страхотна връзка, които им оказват помощ доста в връзките с обичания мъж и както е посочила и тяхната процедура, имат много добър резултат и при техните клиенти.

Ето 6-те правила за страхотна връзка:

„ Попитайте “

Винаги питайте мъжа си за всичко. Не му позволявай да чете мислите ви. Освен това ще му помогне да се почувства като същински мъж до вас и даже ще му даде чувството за своята значимост и потребност за вас. И на кого може да е неприятно?

„ Подкрепа “

Винаги подкрепяйте мъжа си във всичко. Нека освен той, само че и вие бъдете неговата мощна и надеждна опора в разнообразни, от време на време много сложни житейски обстановки. Това в действителност е доста значимо. Затова не трябва да забравяте за него.

„ Благодарете “

Колко постоянно забравяме да благодарим за това, което нашият обичан и безценен човек прави за нас, само

че си коства да го създадем. В края на краищата, в действителност мъжът не е задължен да ви прави щастливи 24/7, а в случай че го прави, това значи единствено, че е негов избор и той в действителност има вяра, че го заслужавате.

Затова не разочаровайте мъжа си и най-малко откровено му благодарете за грижите, нежността, вниманието, помощта и любовта, които ви дава. Не го приемайте за даденост, в противоположен случай ще би трябвало да разберете същинската стойност на всичко това, едвам откакто го загубите. Не го позволявайте.

„ Слушайте “

Не забравяйте просто да седнете и да изслушате мъжа си. Оставете го да приказва за всичко, което го тревожи или за това по какъв начин е минал денят му, а вие просто слушайте. Не го прекъсвайте и бъдете доста деликатни. Повярвайте, мъжът също има потребност от това – да бъде чут, освен вие.

„ Целувка “

Да, това в действителност е доста значимо. Просто отидете и целунете своя мъж. Нека целувките не изчезват от живота ви дружно. В последна сметка, това е една от деянията на вашата обич и обвързаност един към различен.

Затова правете го освен заран преди работа и вечер, откакто се върнете с нея, само че и при всяка друга опция. А през уикендите – наваксвайте заедно…

„ Похвалете го “

Не забравяйте да хвалите мъжа си, просто го правете откровено и от все сърце, а не престорено и по този начин „ единствено за показ “ или за някакви егоистични цели. Хвалете го за всичко, което прави за вас. Позволете му да се почувства като ваш воин и тогава ще му пораснат крила на гърба му и той ще се опита да ви угоди и да ви помогне още повече.

Ще се убедите сами, че тези 6 правила работят безотказно. Стига да ги прилагате постоянно и откровено. За връзките би трябвало да се работи всеки ден, даже да сте омъжени. Всеки мъж се нуждае от внимание, грижа, поддръжка, любов и съпричастност.

Късмет!

Вижте още забавни тематики при нас:

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg