6 броя немаркирани хрилни мрежи, с приблизителна обща дължина 400

...
6 броя немаркирани хрилни мрежи, с приблизителна обща дължина 400
Коментари Харесай

Над 400 м мрежи извадиха инспектори от Дунав

6 броя немаркирани хрилни мрежи, с приблизителна обща дължина 400 метра са извадили инспекторите на ИАРА при инспекция на река Дунав от р.к. 609-650. Мрежите са извадени, само че нарушителите не са открити.

Проверка от инспекторите в Плевен е осъществена и на язовир " Мъртва котловина 1 " , където е открита сложена в работно състояние хрилна мрежа. Тя е извадена и предадена за заличаване. Проверката там е направена след подаден сигнал на незабавния телефон 112.

Отново след подаден сигнал към незабавния телефон 112 и осъществена инспекция по вода на езеро " Вая " , контролни органи на ИАРА в Бургас са откриха сложени в работно състояние 4 броя мрежи без улов в тях. Мрежите са конфискувани и предадени за заличаване.

От ИАРА рапортуват през днешния ден и че са заловили нерегламентирано драгиращо средство за улов на бяла пясъчна мида , сложено на борда на рибарски транспортен съд, дебаркирал на кея на м. " Аркутино " . Там са отишли със чиновници на Министерство на вътрешните работи към районно управление (на МВР) град Приморско.

Съставен е отчет от инспекцията, а уредът е конфискуван и предаден за заличаване. На притежателя на риболовния транспортен съд с регистрационен номер ще бъде формиран акт.
 ИАРА с акции против бракониери в Бургаско
ИАРА с акции против бракониери в Бургаско

Открили общо 1500 метра противозаконни мрежи на язовир " Пясъчник " и езеро Вая
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР