5G технологиите правят възможни много нови дигитални изживявания за потребителите.

...
5G технологиите правят възможни много нови дигитални изживявания за потребителите.
Коментари Харесай

Всички нови тарифни планове на А1 включват достъп до 5G ULTRA

5G технологиите вършат вероятни доста нови цифрови преживявания за потребителите. Затова от ден на ден хора се насочват към идващото потомство мобилни връзки, с цел да са в крайник с времето - за работа, другарство и развлечение. За да даде опция на повече хора да се възползват от бързата скорост и ниското времезакъснение на , А1 включва достъп до тези благоприятни условия във всички нови тарифни проекти. Много привлекателен е и еднократният бонус от 500 000 MB на оптималната скорост, който ще получат всички консуматори, които изберат някой от новите мобилни проекти на компанията.

5G ULTRA достъп с всеки проект

Като част от промоционална акция на А1, всички проекти - и , към този момент оферират достъп до 5G ULTRA. Промоционалният интервал за достъп до мрежата от ново потомство на А1 е от пет месеца, а за проекти, които включват безкрайни минути и мегабайти , достъпът до 5G ULTRA е за целия интервал на контракта.

Потребителите ще могат да избират всред четири нови тарифни проекта ONE . Техните цени стартират от 19,99 до 34,99 лв. на месец. Всеки от тях включва друг размер от национални минути и мегабайти, които варират от 600 до неограничени минути и от 600 до 20 000 MB. За най-активните интернет консуматори и за тези, които организират дълги диалози, А1 е подготвила три Unlimited проекта с неограничени минути и мегабайти с достъп до 5G ULTRA за целия интервал на контракта . При проектите Unlimited 39,99 и 49,99 оптималната скорост за първите 5 месеца е неограничена, до момента в който при Unlimited Ultra скоростта е неограничена през целия интервал на контракта. Цените при Unlimited проектите варират от 39,99 до 59,99 лв. на месец.

Дълъг промоционален интервал и
бонус от 500 000 MB

С новата акция А1 цели да подчертава върху впечатляващите характерности на петото потомство мрежи , давайки опция на повече консуматори да се възползват от бързите скорости на 5G ULTRA , които доближават до над 1 500 Mbps. В същото време, с цел да обезпечи повече успокоение на своите клиенти за безпределно сърфиране в мрежата, А1 дава спомагателни 500 000 MB на оптималната скорост на всеки консуматор, който избере някой от новите проекти или възобнови своя контракт до края на месец февруари. Мегабайтите могат да бъдат употребявани за интервал от пет месеца, а активирането на
бонус пакета става с няколко лесни стъпки през приложението Моят А1 . Потребителите, които разполагат с проект Unlimited Ultra, който включва безкрайни мегабайти, имат опция да подарят еднократния бонус от 500 000 MB на различен клиент на А1.

Какво още могат да чакат потребителите от новите проекти?

А1 продължава да предлага многообразие от цифрови услуги, които дават качествено музикално, кино, новинарско и занимателно наличие. С новите проекти компанията обръща внимание и на опциите за персонализация на всеки един от тях. Потребителите могат да избират от разнообразни трафик пакети, които да прибавят, в случай че проектът им включва свободни позиции, както и разнообразни услуги от вида Select (A1 Xplore TV GO, Diema Xtra, MAX Sport, Deezer, HBO GO и други), които могат да ръководят елементарно през приложението Моят А1. Броят на свободните позиции за трафик пакети и услуги Select варира по отношение на определения от потребителя мобилен проект. Така да вземем за пример, новите проекти ONE включват до 3 трафик пакета. Всеки един от тях е с 10 000 MB и може да бъде употребен за обществени мрежи, чат стратегии, мобилна телевизия или за вести. Имайки опцията да избира от разнообразни по вид тарифни пакети, в композиция с разнообразни трафик пакети и услуги Select, потребителите имат свободата да персонализират по собствен усет, нужда и благоприятни условия потреблението на мобилна услуга от А1.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР