58-годишен мъж е загинал след скандал и сбиване в монтанското

...
58-годишен мъж е загинал след скандал и сбиване в монтанското
Коментари Харесай

58-годишен мъж е пребит до смърт в монтанското село Габровница

58-годишен мъж е умрял след скандал и сборичкване в монтанското село Габровница. Задържани са двама мъже, съобщават от полицията.

На 15 юли към 22:49 ч. в ОДЧ на ОДМВР-Монтана е получено известие на незабавния телефон 112 за сборичкване в с. Габровница, общ. Монтана. Съобщено е за мъж в безсъзнание.

Има арестувани

На място са изпратени екипи на незабавна помощ и на полицията. При идването им е открито, че едното лице е умряло. В резултат на сбиването е породена гибелта на 58-годишен гражданин на гр. Монтана.

По данни на очевидци са открити и арестувани за 24 часа причинителите на действието – 28-годишен и 18-годишен. И двамата са от село Габровница.

От фрагментите от охранителни камери в региона се вижда хронологията на случилото се

Единият от нападателите е настанен в помещение за задържане в МБАЛ-Монтана, заради получени контузии на главата, разяснява в. „ 24 часа “.

Причината за зародилия скандал са отправени неприлични реплики от страна на арестуваните към фамилията на умрелия мъж. Скандалът прераства в сборичкване, при което двамата младежи са нанесли удари с предмет на по-възрастния, предизвиквайки гибелта му.

След интервенция на полицията сбиването е прекъснато

По случая е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 115 Наказателен кодекс и работата продължава РУ-Монтана.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР