57-годишният американски актьор Вал Килмър за първи път разказа за

...
57-годишният американски актьор Вал Килмър за първи път разказа за
Коментари Харесай

След рак на гърлото световноизвестен актьор е неузнавем и вече не крие болестта си


57-годишният американски артист Вал Килмър за първи път описа за двегодишната си битка с рака на гърлото. Звездата от филмите  „ Жега ", „ Батман вечно ", „ Светецът " и други  заяви, че се е справил със смъртоносната болест с помощта на вярата и поддръжката на децата му. Той означи, че с годините е почнал да се отнася все по-обикновено към славата, оповестява Hollywood Reporter, представен от Блиц.

Промененият до неразбираемост Вал Килмър даде изявлението дружно с децата си - 22-годишният Джак и 26-годишната Мерседес. Килмър означи, че дълго време е криел заболяването си, защото поради нея на процедура не е могъл да приказва. Той е измършавял доста и мъчно може да бъде прочут. Артистът означи, че не желал публицистите да му се качат на главата.  Това лекарство защищава от рак на гърдата За проблемите на Килмър пръв се изтърва през 2015 година Майкъл Дъглас, който по-късно се извини на приятеля си за това неразбирателство.

Самиет Килмър удостовери, че при него нещата не са по никакъв начин напед, през май 2017. Той описа, че заболяването е преобърнала живота му, той е станал доста по-религиозен. " Ако не бяха децата ми, несъмнено нямаше да мога да се измъкна ", означи артистът, който се е снимал в над 80 кино лентата. В момента Килмър се усеща доста по-добре, само че в изявлението не прецизира фактически ли ракът е отстъпил изцяло.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР