57-годишната диско звезда Саманта Фокс предизвика скандал по време на

...
57-годишната диско звезда Саманта Фокс предизвика скандал по време на
Коментари Харесай

Съдят една от най-големите звезди след пиянски изцепки в самолет

57-годишната диско звезда Саманта Фокс провокира скандал по време на полет за Германия през януари.

Тогава стана ясно, че звездата е била задържана на летище Хийтроу през декември, откакто е употребила закани, оскърбителни или обидни думи, с което е провокирала тормоз и паника за всички на борда на самолета.

Заради държанието на певицата излитането е отсрочено, а всички останали пасажери са били настанени в хотел, до момента в който Саманта е била арестувана за нощта.

Близо 2 месеца по-късно пък към този момент е доказано, че Фокс е упрекната в нарушаване на публичния ред под влияние на алкохол. Планирано е певицата да се яви в магистратския съд в Уксбридж, Западен Лондон, по-късно този месец.

Когато се появиха вести за ареста на Саманта Фокс през януари, звездата сервира опрощение. По това време тя съобщи посредством The Sun, че: " надълбоко съжалява за всяко породено стеснение “.

В отчетите се показва още, че тя е пособия на полицията в следствието.

Преди да покори света с музика и сексапил, Саманта е прочут топлес модел, а в таблоидния вестник The Sun се появява всеки ден от 1983 година до 1986 година

Поп изпълнителката издава дебютния си албум " Touch Me “ през 1986 година, в който излиза световният ѝ хит  " Touch Me (I Want Your Body) “. Оттогава тя е издала общо шест студийни албума.

През 2022 година Саманта се ожени за партньорката си Линда Ослен на обилна гала в Есекс.

Звездата от 80-те години към този момент разгласи проектите си да пътува с музиката си и през 2024 година В Instagram тя загатна, че почитателите могат да чакат срещи с нея както в Европа, по този начин и в Съединени американски щати, напомня Edna.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР