56-годишният Динко Динев е и с обществено порицание освен с

...
56-годишният Динко Динев е и с обществено порицание освен с
Коментари Харесай

Инфлуенсърът-общественик Мартин Пенчев оклеветен за педофилия от айтоски трол, осъди го солено

56-годишният Динко Динев е и с публично неодобрение с изключение на с санкция от  3000 лева, а присъдата му е " залепена " на фасадата на кметството

Мартин Пенчев - известният инфлуенсър от обществените мрежи, някогашен админ на заличената преди две години фб група " Шофьори Бургас ", който на последните локални избори бе и претендент за общински консултант от коалиция „ Граждани за общината “ е осъдил айтозлия за обществени изказвания от извънредно афектиран темперамент. Присъдата върху книжен притежател е залепена при входа на кметството в града, тъй като включва и " публично неодобрение " Осъденият е 56-годишният Динко Динев, който се показва посредством персоналния си профил във ФБ като " герой за откриване на педофилската мрежа на Мартин Пейчев, настояща в Бургас ". Освен това встъпление в профила му, няма друга информация за занятието му. Данните са налични и все още, въпреки неоправдателната присъда от Районния съд на Бургас да е от 23 януари т.г., а делото се е водело две години. Динков е разгласил позорни условия за Пенчев, наричайки го в общественото пространство „ педофил “.

Мартин Пенчев Педофилът, Партньорите ти в бизнеса са научили към този момент, че си педофил! Клиентите ти също са научили, че си ПЕДОФИЛ и децата им са в заплаха! Педофилската ти мрежа е разтърсена и скоро ще бъдат известни и всеки член от твоята педофилска мрежа, без значение дали са съдии и прокурори “, твърди Динев. Профилът му е обществен и на процедура това е станало притежание на огромен кръг от консуматори в мрежата.
 Пенчев (вдясно) и подсъдимият Динев в съда, по време на едно от делата
Съдът е наложили и парична санкция в размер на 3000 лева Вчера присъдата бе залепена на осведомителното табло в постройката на Община Айтос, като осъществяване на решението на арбитър Мая Стефанова и ще остане там за период от 3 месеца.

Епистоларната омраза сред устатия държавник Мартин Пенчев, който е прочут на първо място като буен фен на високоскоростни автомобили и Динко Динев, датира от години. Двамата водят непрестанни разногласия в обществените мрежи по разнообразни тематики, като неведнъж пиперливите им езици бълват изрази, надалеч от нормата за общественополезен спор. Определенията, с които Динев обаче назовава Пенчев, фактически петнят положителното му име, достойнството, достолепието и репутацията му, и освен съгласно претекстовете на съда. Не са малко обществените акции, в които Пенчев е потвърдил своята неустрашимост, национализъм и огромно сърце.
 Присъдата е качена на осведомителното табло на Община Айтос, явно е влезнала в сила
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР