56-годишната блогърка Илейна Сейнт Джеймс от Чикаго излиза само с

...
56-годишната блогърка Илейна Сейнт Джеймс от Чикаго излиза само с
Коментари Харесай

56-годишна жена обясни защо излиза само с мъже около 20-те

56-годишната блогърка Илейна Сейнт Джеймс от Чикаго излиза единствено с мъже, които не са доста по-възрастни от 20 години. Последният й обичан е на 23 години и тази разлика въобще не тормози дамата.

На страницата си в Instagram с 440 хиляди клиенти тя постоянно разгласява фотоси по долни дрехи и бански костюми, мини-рокли, а също по този начин приказва за живота си. В едно от видеата в историите си Елейна сподели, че в никакъв случай повече няма да излиза с по-възрастен мъж.

" Ще излизам единствено с момчета над 20 години. Преди няколко месеца имах 23-годишен ухажор. Имала съм и преди любовници, които са били по-млади от мен, само че той е най-младият от тях до момента. Харесвам момчешките му външен тип, сладко държание и жизнеспособност. Той е толкоз положителен, спокоен, има ужасно тяло и плътна коса. За разлика от по-възрастните мъже, по-младите хора имат страхотни тела ", възкликна тя.

Авторката прибавя, че се придържа към избрана възрастова граница.

„ Няма да излизам с никого, който не може законно да пие алкохол в Америка, само че не мога да си показва да излизам с някого над 40, тъй като те стават заядливи старци. Често ме назовават ​​мама или дива котка, само че аз го обичам. Фактът, че тази половост стана част от живота ми след 50 години, е свръхестествен “, сподели Елейна.

По думите на дамата преди се е срещала с връстници, само че в този момент се е заклела да не го прави, пише Daily Mail.

„ Старите хора имат болен тил, еректилна дисфункция, неприятно държание и доста багаж. В спалнята е едно и също нещо още веднъж и още веднъж – същата поза. Или нямаше секс, или беше скучна работа. Нямаше спонтанност и предпочитание.. ", изяснява Сейнт Джеймс.

В същото време младите любовници са отвън конкуренцията.

Сексът с млади мъже е необикновен! Те са енергични, игриви и изпитват огромно наслаждение да угаждат на възрастните дами. За тях остарялата ми кожа е екзотика. Те харесват моя целулит и обстоятелството, че имам грозни гърди. За тях това е парадайс, където могат да изследват остарялото тяло “, продължава Елейна.

Освен това младежите, за разлика от възрастните мъже, печелят пари, обичат заниманията и са спокойни, само че тези над 40 се тормозят за пенсиониране или заплащане на прехрана на някогашни съпруги и деца.

Въпреки бурния си персонален живот, Елайна няма желание да трансформира статуса си.

" Няма да се омъжа за тези мъже, не виждам на това като на дълготрайна вероятност. Моментът е добър, само че завърших с мъжете на моята възраст. "

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР