55-годишният холандски специалист Фред Рутен ще бъде назначен най-вероятно утре

...
55-годишният холандски специалист Фред Рутен ще бъде назначен най-вероятно утре
Коментари Харесай

Фред Рутен поема Макаби на Георги Костадинов

55-годишният холандски експерт Фред Рутен ще бъде назначен най-вероятно на следващия ден за старши треньор на израелския клуб Макаби (Хайфа), където играе българският национал Георги Костадинов. " Зелените " са на 10-о място в локалната елитна дивизия с 20 точки след 19 изиграни кръга, на 9 от 6-ото място, което се заема от Макаби Нетания. Преди Нова година старши треньорът Гай Лузон беше уволнен поради слаби резултати и нерегламентирани връзки с футболни медиатори. От този миг до през днешния ден тимът беше квалифициран от помощник-треньора Роб Маас, а на пейката сядаше и спортният шеф Мохамед Алах.

Миналата година Макаби (Хайфа) приключи на 6-о място и това беше най-лошото класиране за отбора от 20 години насам. Сега обаче ситуацията е още по-зле за тях и те търсят разновидности за стабилизирането. В последната среща Макаби (Хайфа) приключи при нулево тъждество като посетител на предпоследния в класирането Ашдод, само че зелените не демонстрираха нищо в офанзива.
Fred Rutten naar Israël? https://t.co/cRa97K22ba
— Petra Rutten (@PetraRutten66) January 23, 2018

" Единственото позитивно нещо от тази среща беше завръщането в игра на българския полузащитник Георги Костадинов, който лекуваше мускулна контузия месец и половина. Той се показа повече от добре, като се има поради дългата пауза, разяснява помощник-треньорът Роб Маас пред уеб страницата Sport5. Фред Рутен за последно е работил в Ал Шабаб (Дубай) през сезона 2016/2017, а визитката му е построена от интервалите в Твенте, ПСВ Айндховен на два пъти и немския Шалке'04.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР