55-годишният бизнесмен Красимир Каменов бе застрелян вчера сутрин в къщата

...
55-годишният бизнесмен Красимир Каменов бе застрелян вчера сутрин в къщата
Коментари Харесай

Къро бил убит от упор с вързани със свински опашки ръце, МВР праща свой човек в ЮАР

55-годишният предприемач Красимир Каменов бе убит през вчерашния ден заран в къщата си в Кейптаун. Заедно с него бяха убити брачната половинка му, охранител и детегледачката. От полицията в южноафриканския град оповестиха, че сигналът за четирите тела е подаден към 8.20 часа на 25 май. 

Демерджиев напомни, че това не е първият сходен случай.

" През 2018 година в ЮАР бяха убити български жител и неговата брачна половинка (Демерджиев засяга  - бел.ред). Ние вършим и ще създадем всичко допустимо да установим връзките сред тези събития, както и връзките сред предишни събития и настъпилото в този момент ликвидиране, като сме обединили дейностите на всички служби и цялата оперативна информация. Работим интензивно ", добави вътрешният министър. 

Той заяви, че със заповед на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров на територията на цялата страна протича интервенция, ориентирана към представителите на престъпния свят, способни да правят тежки закононарушения срещу личността.

" Нашата цел е да установим връзките и аргументите, довели до това закононарушение. Да разкрием причинителите и възможните поръчители ", сподели още Иван Демерджиев.

Междувременно южноафрикански медии оповестиха нови детайлности за убийството на Къро. Според сайта TimesLive съседите на Каменов не са чули никакъв звук, макар че портата на къщата е съборена и наподобява по този начин, като че ли през нея е минал мощен автомобил. Ръцете на три от жертвите - брачната половинка на Къро, гледачката и гардат, са били с белезници и зад гърбовете им, а ръцете на самия предприемач са били овързани със свински опашки.

Красимир Каменов е разстрелян от упор. Предполага се, че оръжието на нападателите е било със заглушител.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР