55-годишен таксиметров шофьор и 44-годишна униформена служителка спретнаха зрелищно пътно

...
55-годишен таксиметров шофьор и 44-годишна униформена служителка спретнаха зрелищно пътно
Коментари Харесай

Такси преобърна тойота до панаира

55-годишен таксиметров водач и 44-годишна униформена служителка спретнаха зрелищно пътно меле на бул. „ България “. Инцидентът стана през вчерашния ден на няколко метра преди колелото на Панаира в посока Рогошко шосе. Сигнал за злополуката беше подаден на телефон 112 към 13 часа.

Ударът настъпил сред две леки коли, които са се движили паралелно по трилентовото трасе - такси „ Хюндай “ и „ Тойота “, ръководена от служителка на Пожарната. Вследствие на конфликта тойотата се беше обърнала по похлупак на пътното платно. Свидетели описаха злополуката като стряскаща. На мястото незабавно беше изпратена кола за спешна помощ. Медиците прегледаха униформената жена и установяваха единствено леки пострадвания.

Вследствие на удара придвижването в сектора от булеварда беше мощно затруднено. Когато пристигналите служители на реда започнаха да правят огледа, регионът на злополуката беше посипан с пластмаси, чаркове и ламарини. Задното стъкло на тойотата беше счупено от удара. Таксито беше преместено от пътното платно допустимо най-бързо, с цел да не затруднява натовареното придвижване.

Причините за злополуката занапред ще се обясняват, само че се спряга тезата за „ отнето преимущество “. Двамата участници в случая до последно спореха кой е отговорен. По думите на таксиметровия водач, той се е движил в междинната лента, а дамата - в дясната. Според него униформената карала с доста висока скорост. Той понечил да се престрои вдясно, последвал удар, а втората кола изхвърчала и се обърнала по таван. Водачката на тойотата обаче е безапелационна, че таксито я е засякло с неправилна маневра.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР