55-годишен мъж бе признат за виновен по обвинение в хулиганство

...
55-годишен мъж бе признат за виновен по обвинение в хулиганство
Коментари Харесай

Шофьор на автобус слезе и преби друг шофьор във Варна

55-годишен мъж бе приет за отговорен по обвиняване в безчинство при ръководство на автомобил. Непристойните дейности, жестоко нарушаващи публичния ред са осъществени предиобеда на 13 август предходната година, при ръководство на тролейбус от публичния превоз по бул. „ Сливница “, в региона на спирка „ Нептун “, съобщи Черно море.

Тогава подсъдимият се ядосал от осъществена маневра от различен лидер, който заобиколил с автомобила си тролея, директно преди потеглянето му и ненадейно спрял пред него за пропускане на пешеходци. Като израз на отвращение тролейбусният водач натиснал дълготрайно клаксона, а другият лидер повърхностно му махнал с ръка през отворения си прозорец. Този жест още повече афектирал подсъдимия и до момента в който придвижването било спряно за изчакване на пресичащи на пешеходната пътека хора, той слязъл от тролейбуса и през отворения прозорец блъснал с пестник лидера на престроилия се пред него автомобил. За случая бил подаден сигнал на телефон 112.

55-годишният мъж е с чисто правосъдно минало. По импортирано от прокуратурата разпореждане с предложение за освобождение от наказателна отговорност с налагане на административно наказване, съдът наложи на подсъдимия санкция в размер на 1000 лв.. 

Решението на Районен съд – Варна предстои на обжалване в 15-дневен срок
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР