54-годишният Марк Антъни вече официално е женен за бившата участничка

...
54-годишният Марк Антъни вече официално е женен за бившата участничка
Коментари Харесай

Какво знаем за новата млада и сексапилна съпруга на Марк Антъни

54-годишният Марк Антъни към този момент публично е женен за някогашната участничка в Мис Вселена Надя Ферейра, която е на 23 година Двойката подписа брак в Маями в Музея на изкуствата Pèrez на 28 януари 2023 година На церемонията участваха Салма Хайек, Луис Фонси, Лин-Мануел Миранда, както и кумът им Дейвид Бекъм и брачната половинка му Виктория Бекъм.
 Марк Антъни, Надя Ферейра и новината за годежа им
Марк Антъни не стопира да ни изненадва

Три месеца по-късно...

Двойката удостовери годежа си седем месеца по-рано, на 13 май 2022 година, два месеца откакто публично оповестиха романса си в Instagram. Това е четвъртият път, в който на Марк Антъни се врича във безконечна обич. Преди това той беше женен за някогашната Мис Вселена Даянара Торес, певицата Дженифър Лопес и модела Шанън Де Лима. Той има общо шест деца от връзките си.

Що се отнася до актуалната госпожа Антъни - Надя Ферейра, ето и някои любопитни обстоятелства за живота ѝ, които сортират от Hollywood Life.

Конкурси за хубост

Първият конкурс за хубост на Надя e Miss Teen Universe 2015 година Тя показва страната си ( Парагвай) и става третата подгласничка след Мария Морен от Кокосовите острови, Естефания Франко от Мексико и Даянара Пералта от Еквадор.

Мис Вселена 2021 година, само че съвсем

През август 2021 година Надя публично е определена за Мис Вселена Парагвай 2021 година Това й разрешава да показа родината си на състезанието Мис Вселена 2021 година, който се организира на 13 декември 2021 година в Израел. Тя остава на второ място, като отбелязва най-високото класиране на Парагвай в историята на надпреварата. Надя губи от индийката Харнааз Сандху.

Като модел

Надя в действителност стартира кариерата си на модел, а не с състезания за хубост. Тя е определена да дефилира на шоуто есен/зима 2018 за Custo Barcelona на Седмицата на модата в Ню Йорк. Същата година подписва с организацията за модели Wilhelmina, която също съставлява Ники Минаж, Ник Джонас и други звезди. Оттогава тя е модел за Harper " s Bazaar, Cosmopolitan, L " Officiel и други Участва в шоуто Custom Barcelona пролет/лято 2022 година по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.

И основен изпълнителен шеф

Надя е основен изпълнителен шеф на NF, фамилен бизнес за дами, търсещи стабилно развиване. Надя в същото време управлява организация, с която оказва помощ и на доста дами, които страдат от домашно принуждение.

 Марк Антъни, Надя Ферейра и сватбената цремония в Маями
Марк Антъни го направи за четвърти път

Никога не е късно за ново начало

Проблеми със здравето

Според нейната биография на Мис Вселена, тя претърпява интервенция, когато е на осем месеца за присъщ тортиколис (извита шия при детата). Освен това ѝ се постанова друга интервенция, откакто беше диагностицирана с автоимунното заболяване синдром на Сусак, в резултат на което губи зрението, слуха и подвижността на лявата страна на тялото си за почти година и половина. Надя обаче преодолява тези здравословни проблеми и излиза по-силна и по-здрава от всеки път.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР