54-годишният италианец Алберто Джанети почина след месец страдание и бе

...
54-годишният италианец Алберто Джанети почина след месец страдание и бе
Коментари Харесай

28-годишен българин ограби и уби италианец

54-годишният италианец Алберто Джанети умря след месец страдалчество и бе заровен на 10 януари, заяви Il Messaggero. Инцидентът е станал в италианския град Колиферо, в централната част на страната, район Лацио.

Италианецът, прочут и с прякора " il Conte " (Графа) е атакуван, пребит и ограбен при започване на декември 2018 година и от този момент бе в болница, където лекари се опитваха да го спасят, само че на вятъра. Той изпадна в кома и умря на 5 януари.

Нападателят и килърът на Джанети е 28-годишен българин, чието име италианската преса не загатва, само че съгласно кореспондентът на " 24 часа " се споделя Даниел Данов. Той се скарал с Алберто Джанети в локален клуб и игрална зала, по-късно последвал жертвата си и го нападнал.

Нанесъл му голям брой удари по главата, в следствие от които италианецът паднал по стръмно стълбище и изпаднал в безсъзнание. Българинът прибрал портфейла на жертвата си и отишъл в непосредствен пощенски клон да изтегли пари от картата му. Джанети е неработоспособен, с психологични проблеми и в същия ден е изтеглил пенсията си от към 250 евро.

Благодарение на очевидци, както и на камери в региона на случая, нападателят бил разпознат като 28-годишен българин, без непрекъснато жилище и работа, който и преди се е забърквал в сбивания и обири в Италия.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР