54-годишната Красимира Трифонова, която заедно с дъщеря си Габриела (на

...
54-годишната Красимира Трифонова, която заедно с дъщеря си Габриела (на
Коментари Харесай

Тъщата – убиец с дъщерята от ПП предизвикала секс скандал в Посолството ни в Тайланд

54-годишната Красимира Трифонова, която дружно с щерка си Габриела (на снимката) беше арестувана по обвиняване за убийството със сицилианска примка на Пейо Пеев край София е провокирала секс скандал в посолството ни в Тайланд преди 14 години.



Красимира Георгиева и Владимир Бунтилов от Руската черква в Тайланд на банкет по случай деня на националните будители в Банкок през 2008 година, написа 24 часа под фотографията.

Припомняме, че дамата, за която прокуратурата твърди, че е стискала шията на 44-годишния си шурей е била дълготраен посланик и някогашен наш консул в азиатската страна. Сега дамата остава в ареста като определението на съда не е дефинитивно.

През 2010 година Трифонова се оказва причина тогавашният дипломат Камен Величков да бъде отзован, а името му да се замеси в секс сензация.

Бившият консул Красимира Трифонова оповестила, че е подала тъжба против Величков в Комисията за отбрана от дискриминация, поради извършен към нея полов тормоз, написа тогава уеб сайтът Mediapool.

Според Трифонова, Величков я преследвал от идването си като дипломат през 2008 година От изявленията излиза наяве, че преди Величков да пристигна в Банкок, Трифонова на процедура управлявала посолството и идването на титуляр не ѝ се понравило.

Камен Величков е посланик от кариерата. Той бе консултант по външнополитическите въпроси на президента Желю Желев, дипломат в Холандия и други



„ Красимира и дъщеря й са много амбициозни. Готови да минат през трупове, в буквален смисъл. Почерниха живота на не един и двама мъже. Познавам Трифонова от много години. Това е тогавашната ни телефонистка, която след завършен 3-месечен курс през 2004 година става посланик… сещате се по какъв метод. Това е човек, който драпаше със зъби и нокти да се домогне до пост в някое посолство, предоставиха и алтернатива, единствено че тя я пропиля. Лакомията и и жаждата за власт нямат край. Във Външно все още се носят легенди за половите й подвизи и умения “ – обясниха близки до бургаското семейство пред уеб страницата Лупа.БГ. Убитият Пейо бил татко единствено на първото дете, а за второто бил изнудван от двете си убийци да го признае, макар че бил женен за дъщерята единствено официално и в никакъв случай не е живял с нея. Двете нагли и алчни за власт представителки на Продължаваме Промяната не го намирали за перспективен. Второто дете било от различен народен представител на ПеПетата, който се задържал за малко в Народното събрание в мандата 2021-2022 година.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР