53-годишният помориец Живко Колев, който в края на ноември се

...
53-годишният помориец Живко Колев, който в края на ноември се
Коментари Харесай

Присхотрилърът продължава! Изродът Живко излезе на свобода и отново спука от бой родната си майка,

53-годишният помориец Живко Колев, който в края на ноември се озова в ареста, тъй като преби личната си майка и в следствие бе освободен с „ подписка “, още веднъж се връща зад решетките. Районната прокуратура в Поморие задържа под стража мъжа за следващ път по същото обвиняване, написа Флагман бг. Дни откакто бе освободен от ареста – на 19 декември, Живко посетил майка си на ул. „ Люлебургас “ 4 в Поморие, нарушавайки издадената заповед за отбрана от домашно принуждение.

Доводите на прокуратурата са стоманени – 53-годишният мъж е осъждан неведнъж и е търпял ефикасни санкции „ отнемане от независимост “, в това число и такива за побой над майка му. Държавният обвинител е безапелационен, че Живко може да извърши ново закононарушение, защото държанието му се характеризира с „ трайно построен незаконен уклон и привички “.

Припомняме, че в края на ноември Живко бе задържан за това, че в интервала сред 22-и и 24-и на няколко пъти влизал в дома на майка си и я удрял. В правосъдната зала той съобщи, че не се признава за отговорен. Мъжът твърди, че майка му е шизофреничка и „ единствено го мачка “, макар че той й „ помагал “.

Определението на Поморийския областен съд може да бъде обжалвано пред Окръжен съд - Бургас.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР