53-годишната социална служителка от щата Илинойс Кристи Ленхард е обвинена

...
53-годишната социална служителка от щата Илинойс Кристи Ленхард е обвинена
Коментари Харесай

Злата фея: Усмихната социална служителка 3 години изнасилва по най-извратени начини с 30 години по-млад от нея чернокож пациент

53-годишната обществена служителка от щата Илинойс Кристи Ленхард е упрекната в полова употреба на 24-годишния Бен Хьорт в продължение на 3 години.

Обвиненията против дамата предявил самият Бен, психологично болен пациент, за който тя се грижела, написа Mirror. По време на слушанията по делото юристът на Бен разказал по какъв начин Кристи Ленхард подлагала младежа на разнообразни полови извращения.

" Кристи Ленхардт е флиртувала и съблазнявала няколко месеца Хьорт, преди да стартират да вършат секс в държавното психиатрично институция. Тя го е подлагала на разнообразни типове полово принуждение. Всичко което може да си визиите в половите си мечти, се е случвало сред ответника и ищеца ", съобщи юристът на жертвата на полово принуждение Джо Секала.

" Ние разполагаме с доказателства за извращенията ѝ - както нейни писма до клиента ми, по този начин и голи фотоси ", добавя юрист Секала.

В правосъдната зала бе и майката на Бен, която сподели: " Това, което тя е правила с моя наследник, е погрешно. Това, което в този момент е належащо за Бен, е да не се затваря, а да продължи да живее пълноценно ".

" Аз желая да завърша учебно заведение, аз желая да продължа да пребивавам ", споделя Бен.

Кристи Ленхардт е била уволнена от психиатричната болница, където заемала длъжността обществен служащ.

Следствието към момента се води, а юристът на 24 годишното момче се надява Кристи Ленхард да получи оптималното наказване, планувано за такива закононарушения.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР