53-годишната актриса Рене Зелуегър остарява като хубаво вино. Тя кара

...
53-годишната актриса Рене Зелуегър остарява като хубаво вино. Тя кара
Коментари Харесай

Рене Зелуегър: “Трябва да приемете възрастта си”

53-годишната актриса Рене Зелуегър остарява като хубаво вино. Тя кара всички да имат вяра, че няма нищо красиво в това да живееш, пробвайки се да върнеш времето обратно и да прикриеш физическите признаци на стареенето. " Трябва да прегърнете възрастта си ", споделя Зелуегър.

Носителката на две награди " Оскар ", Рене Зелуегър, обича живота в петдесетте си години. " Навършването на 50 години ми се стори като ново начало без нелепости, моментът, в който можеш да спреш да слушаш всички тези гласове в главата си и всички тези упования и прогнози, които хората имат към теб, и да станеш по-истински и себе си ", споделя Зелуегър по време на изявление.



" Затова отидете да си извършите прическа, да оправите кожата си, да прекарате деня в спа център или каквото и да е друго, което ви кара да се чувствате добре. Но дано водещо е това, което сте, какъв е вашият принос и по какъв начин се представяте на тази възраст ", добави актрисата.

" Има огромна разлика сред това да бъдеш най-хубавата си, най-жизнена същина и да искаш да бъдеш това, което не си ", изяснява актрисата в изявлението. " За да бъдеш витална и красива, би трябвало да приемеш възрастта си, в противоположен случай живееш с опрощение, а за мен това въобще не е красиво. "



Това не е първият път, в който Зелуегър обществено разисква остаряването. " Това е привилегия ", сподели тя в изявление след петдесетия си рожден ден. " Предпочитам да чествам всеки стадий от живота си и да участвам в него, в сравнение с да оплаквам за нещо, което е отминало ", сподели тогава тя. " Това не е остаряване. Това е израстване! Това е придобиването на най-ценните неща: опит и познания, берекет и прозорливост. "
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР