51-годишният роднина на бъдещата кралска невяста, който живее в Орегон

...
51-годишният роднина на бъдещата кралска невяста, който живее в Орегон
Коментари Харесай

Бъкингам В Ступор! Хари И Меган Отменят Сватбата!? Вижте Кой Роднина Им Направи Кал!

51-годишният родственик на бъдещата кралска невяста, който живее в Орегон предизвестява, че тази венчавка ще се окаже най-голямата неточност в историята на краските сватби.

Мъжът твърди, че сестра му не е това, за което се показва. Томас недоумява по какъв начин Хари не вижда това, което целия свят гледа. Меган е треторазрядна актриса, която се отхвърли от кариерата си с цел да стане принцеса, предават от kurir.mk.

Но гневният мъж не стопира да черни сестра си до тук. Той разкрива по какъв начин преди време поради актьорската кариера на щерка си татко им потопен до гуша в задължения. Той към момента изплаща отговорностите си и не може да се възвърне финансово поради капризите на Меган.

Братът на бъдещата принцеса, която не е виждал от преди седем години е на мнение, че е заслепена от славата. А и обстоятелството, че на сватбата й няма да участват Томас Маркъл и другата й сестра Саманта задоволително ясно приказва що за човек е кралската невяста, написа разкрития.ком.

Въпреки писмото трескавата подготовка за венчавката върви с цялостна мощ. Според последните вести въобще няма да се стигне до пропадане на блестящото събитие. Младоженците към този момент са избрали каляската. С която ще създадат сватбеното си шествие през центъра на града.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР