51-годишният политик Кирил Добрев заприличва визуално все повече на покойния

...
51-годишният политик Кирил Добрев заприличва визуално все повече на покойния
Коментари Харесай

Кирил Добрев изправен пред нов проблем заради изключването му от БСП

51-годишният политик Кирил Добрев замязва образно от ден на ден на починалия си татко Николай Добрев от Българска социалистическа партия, който издъхна през 1999 година на 51-годишна възраст, покосен от онкологично заболяване. Бившият министър на вътрешните работи в кабинета на Жан Виденов изиграва голяма роля по време на политическата рецесия при започване на 1997 година

 

На 8 януари парламентарната група на Българска социалистическа партия му разпорежда да сформира ново държавно управление и на 28 януари той публично получава мандат за това от президента Петър Стоянов, само че след съглашение с опозицията на 4 февруари се отхвърля от него. По този метод дава опция за провеждането на предварителни парламентарни избори, поставяйки завършек на продължителните всеобщи митинги против ръководството на социалистите и допринасяйки за гражданския мир в страната. Посмъртно е награден с орден „ Правосъдие, независимост и сигурност “ от Министерство на вътрешните работи.

 

Преди дни наследникът му Кирил Добрев изплака, че не може възобнови кредитната си карта, тъй като при инспекция на банката станало ясно, че съгласно системата АПИС още е вписан като член на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

 

Кирил Добрев

Припомняме, че вътрешнопартийният зложелател на алената лидерка Корнелия Нинова бе изключен от Народно събрание на Българска социалистическа партия на изключително съвещание на пленума на 29.12.2021 година Година по-късно Върховен касационен съд постанови, че решението е било взето нелегално, тъй като гласуването е извършено неприсъствено, единствено на автограф. На 11.02.2023 година обаче конгресът на Българска социалистическа партия удостовери изключването на Кирил Добрев и изваждането му от състава на Националния съвет на партията макар решението на Върховен касационен съд.

 

Покойният му татко Николай Добрев

Банковият отвод в този момент идва официално поради подписването на документ с погрешно наличие, а точно, че не е върховен политик. Парадоксът бе оповестен персонално от Кирил Добрев, само че не се загатва името на финансовата институция, отказала му услугите си.

Припомняме, че брачната половинка му Антония Добрева е на върховен пост в Българската банка за развиване.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР