51-годишният датски супермодел Хелена Кристенсен не спира да изумява последователите

...
51-годишният датски супермодел Хелена Кристенсен не спира да изумява последователите
Коментари Харесай

51-г. Хелена Кристенсен се пусна по прозрачно дантелено боди и побърка мрежата ВИДЕО 18+

51-годишният датски супермодел Хелена Кристенсен не стопира да изумява почитателите си в мрежата. Неостаряващата брюнетка подпали Инстаграм с следващата гореща сесия и остави феновете си безусловно без думи.

Моделката театралничи пред камерата в дантелено транспарантно боди, което едвам покрива най-интимните й места. Тя показва тънка талия, плосък стомах, фигура без грам непотребна лой и стройни крайници, на които мнозина от последователките й не стопират да завиждат.



Краткото, само че ефектно видео, е гледано над 123 хиляди пъти. А потребителите взеха решение да не пестят комплиментите си. Те означават, че моделката наподобява безупречно, а някои признават, че не са съумели да изгледат както би трябвало горещите фрагменти, защото непрестанно „ изпуснали телефона от ръцете си “.



„ Изглеждаш потресаващо”, „ Защо и аз не съм се родила с такива крайници?”, „ Буквално изтървах телефона си”, са единствено част от мненията, които заваляха под обявата.

Автор на откровените фотоси е фотографът Кас Бърд, с която Хелена мечтае да работи от много време. „ И най-сетне пред обектива на фотограф, на който от дълго време се удивлявам и от който се въодушевявам “, написа тя в един от постовете си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР