51-годишният Бисер Б. е предаден на съд за причиняване на

...
51-годишният Бисер Б. е предаден на съд за причиняване на
Коментари Харесай

Изверг от Карловско уби любовницата си и прати снимки и клип на близките си

51-годишният Бисер Б. е предаден на съд за причиняване на гибел по несъобразителност, оповестиха от пловдивската окръжна прокуратура.
Престъплението е било осъществено на 25 декември предходната година с. Ведраре, Карловско, където мъжът пребил грубо любовницата си Анелия П.
Според събраните доказателства двамата се срещнали през 2018 година по време на престоя им в Чехия, където работили. Две години по-късно те се прибрали в България.
През лятото на 2020 година Бисер и Анелия отишли да берат рози в региона на Карлово. Установили се на квартира в с. Ведраре.
На съдбовната дата двойката била в жилището. Мъжът излязъл за известно време, а когато се върнал открил, че приятелката му е използвала алкохол. Той почнал да й нанася юмруци и плесници в региона на главата и по цялото тяло. В един миг видял, че е изпаднала в безпомощно положение, поставил я на леглото и я завил с одеяло.
Направил фотография и клип на потърпевшата и ги изпратил на свои близки.
Два дни по-късно Бисер се обадил на тел. 112. Пристигналите на място лекарски и полицейски екипи открили, че дамата била в безсъзнание. Тя била откарана в Пловдив, където макар извършеното лекуване умряла от пострадванията си на 16.01.2021 година Според заключението на съдебно-медицинската експертиза, черепно-мозъчната контузия е в директна причинно-следствена връзка с настъпването на гибелта на Анелия П.
Извършителят се намира сега в пандиза. Предстои окръжният съд в Пловдив да организира разпоредително съвещание по делото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР