51-годишният актьор сподели снимка в социалните мрежи, с която благодари

...
51-годишният актьор сподели снимка в социалните мрежи, с която благодари
Коментари Харесай

Добри новини: Джеръми Ренър отвори очи

51-годишният артист показа фотография в обществените мрежи, с която благодари на всички за благите пожелания и молитвите за бързо възобновяване

Добри вести за почитателите на Джеръми Ренър единствено няколко дни, откакто той бе прегазен от снегорин и откаран по неотложност в болница за осъществяването на редица интервенции.

51-годишният артист от вселената на Marvel отвори очите си и показа фотография в обществените мрежи, с която благодари на всички за благите пожелания и молитвите за бързо възобновяване. От фрагмента се вижда, че лявата част от лицето на Ренър е потърпевша повече, като има няколко драскотини, а част от окото му даже е посинено, съобщи.

„ Благодаря на всички за благите думи. Твърде съм пребит, с цел да изразя повече страст, само че адресирам обич към всички вас “, написа Джеръми под фотографията. Той получи гръдна контузия и ортопедични пострадвания, откакто попадна в случай със снегорин в Рино, Невада на Нова година. Това наложи бързото му превозване на болничното заведение, като за задачата беше употребен специфичен медицински хеликоптер. На 2 януари Ренър беше опериран и по-късно остана в интензивното поделение в сериозно, само че устойчиво положение.

По думите на неговия представител, артистът е помагал на съседско семейство да почисти снега от вкъщи си по време на празничния уикенд. За задачата той е употребявал персоналния си снегорин, под който попада единствено няколко минути по-късно. Говорителят на Ренър споделя, че той е чистил сняг от своята алея, с цел да може фамилията му да си отиде вкъщи, откакто са прекарали Нова година в дома му. „ Той също по този начин оказа помощ на съседско семейство, където имаше голяма лавина сняг и това остави къщата без ток за 24 часа “, споделя още представителят.

Според локалните управляващи, всичко е един драматичен случай, случил се по време на разчистване на сняг на Нова година. Шерифът съобщи в конференция, че Ренър е помагал на член от фамилията си да извади автомобила си, който се намирал под съвсем метър сняг. По думите му, Ренър е изкарал своя снегорин, който тежал минимум шест тона и половина.

„ След като извадил автомобила, господин Ренър е слязъл от снегорина и отишъл да приказва с член на фамилията си. В този миг всички забелязали, че машината стартира да върви. В опит да се върне на шофьорската седалка, господин Ренър е бил прегазен от снегорина “, споделя още шерифът. Допълва, че за момента не се счита, че Ренър е бил недееспособен да ръководи машината, а всичко това е един трагичен случай.

Полицията преглежда снегорина на артиста и ще продължи да го изследва, като за момента не се допуска умишлена щета. Също по този начин те ще се опитат да схванат дали няма машинален проблем, който да е предиздвикал снегорина самичък да тръгне.

„ Бързо възобновяване, другар. Изпращам обич към теб “, написа Крис Хемсуърт, който си партнира с Ренър в поредицата на Marvel „ Отмъстителите “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР