51-годишният актьор е избран за ролята на двукратния шампион на

...
51-годишният актьор е избран за ролята на двукратния шампион на
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън ще изиграе ММА звездата Марк Кер в The Smashing Machine

51-годишният артист е определен за ролята на двукратния първенец на UFC в тежка категория в новия филм, който се режисира от Бени Сафди - едната половина от дуото, основали известния филм " Uncut Gems ".


Сафди е сценарист и режисьор на лентата (която е първият му независим план зад камера) и работи със " Скалата " по кино лентата от 2019 година

Възходът на Кер в света на бойните спортове и пристрастяването му към болкоуспокояващи, довело до свръхдоза, са разказани в детайли в документалния филм на HBO от 2002 година " The Smashing Machine " - прякор, който той получава вследствие на бойния си жанр.

Във кино лентата Джонсън ще се завърне към корените си, защото е прочут с това, че стартира кариерата си като професионален герой и е основна фигура за триумфа на Световната федерация по битка (WWE) в края на 90-те години.

A24 финансират кино лентата и ще го продуцират дружно с компанията Seven Bucks Productions на " Скалата " и Дани Гарсия.

Ноа Сако от компанията съобщи: " Дуейн и Бени са изключителни гении, а общата им визия за вдъхновяващата история на Марк е наелектризираща. За нас е голяма чест, че ни се довериха като сътрудници в реализирането на този необикновено специфичен план "./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР