50-та Национална конференция по въпросите на обучението по физика ще

...
50-та Национална конференция по въпросите на обучението по физика ще
Коментари Харесай

Варна е домакин на национална конференция на тема Kлиматичните промени и образованието по физика“

50-та Национална конференция по въпросите на образованието по физика ще се организира във Варна в интервала от 2 до 5 юни, оповестиха от ЦПЛР – НАОП „ Николай Коперник “.
Събитието е на тематика „ Kлиматичните промени и образованието по физика “.

Официалното разкриване на конференцията ще бъде на 4 юни от 15:00 часа в зала „ Пленарна “ на Община Варна. Почетен ръководител на организационния комитет е кметът Иван Портних, а събитието се организира под патронажа на министъра на образованието и науката. 

Събитието е годишен народен конгрес , на който се срещат учители и специалисти по физика от региона на междинното обучение, преподаватели в университети, научни откриватели и представители на институциите, които се нуждаят от фрагменти в региона на научните проучвания и техните приложения в областите на нововъведенията, технологиите и националната стопанска система.

Темата на конференцията „ Климатичните промени и образованието по физика “ бе определена и конкретизирана след разисквания в Управителния съвет на Съюза на физиците в България и на определения Национален учредителен комитет.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР