50-годишният мъж публикувал във фейсбук профила си няколко видеоклипа с

...
50-годишният мъж публикувал във фейсбук профила си няколко видеоклипа с
Коментари Харесай

Задържаха бургазлия заради жестоко отношение към животни

50-годишният мъж разгласил във фейсбук профила си няколко видеоклипа с грубо отношение към разнообразни животни

Петдесетгодишен бургазлия е арестуван за период до 24 часа по кореспонденция, формирана за редовно нечовешко отношение към гръбначни животни. Полицията се е самосезирала на база няколко видеоклипа с грубо отношение към разнообразни животни, оповестени в профила на бургазлията във фейсбук. Към чиновниците на реда са се обърнали и голям брой зоозащитници, както и представители на медиите. Това оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Бургас, представена от Българска телеграфна агенция.

" Своевременно извършените оперативно-издирвателни дейности доведоха до определяне самоличността на бургазлията, адресите на пребиваването му, както и местоработата. Задържан е със заповед за полицейско задържане за уточняване на елементи по основаването и разпространението на видеоклиповете с нечовешко отношение. Предстои събраните по случая данни да бъдат докладвани в бургаска районна прокуратура ", посочи Цветелина Рандева от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас.

На един от публикуваните видеокадри фрагменти в обществените мрежи се вижда по какъв начин мъж изтезава коте, на което главата му е заклещена в капан, на различен клип - по какъв начин мъжът възпламенява огън и гори живо животно.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР