50-годишният Димитър Рачков май ще дундурка бебе догодина. Комик №

...
50-годишният Димитър Рачков май ще дундурка бебе догодина. Комик №
Коментари Харесай

Честито! Огромна новина за Димитър Рачков зарадва цяла България

50-годишният Димитър Рачков май ще дундурка бебе следващата година. Комик № 1 на републиката обаче няма да става млад дядо, а татко за повторно. Според близки до звездата и половинката му Анита от три месеца насам русокоската била бременна и настойчиво криела щастливата вест в загадка. Повод слуховете, че Рачков ще има правоприемник от обичаната си, да се потвърдят, е и изгубването на Анита от обществените мрежи. От август насам тя е престанала да разгласява каквито и да било фотоси в профилите си и е спряла да посещава всемирски събития, които преди не пропускаше. Анита не върви и на фотосите на предаването на половинката си, до момента в който до предходната година не пропускаше негов лайф и постоянно го поддържаше от първия ред в публиката.

Изпаряването ѝ от интернет пространството е извънредно и прекомерно дълго, поради обстоятелството, че част от приходите си тя изкарва точно снимайки се с разнообразни артикули и облекла, които популяризира на своите почитатели в онлайн пространството. Бившата плеймейтка даже не разгласява фрагменти от скорошния празник на Димитър, въпреки празненството да се организира в първокласен хотел в Боровец с 50 посетители. Знойната русокоска е била през цялата вечер до възлюбения си, само че не поискала да театралничи пред камерите. Красавицата е почнала да носи и необятни развлечени облекла, които надали са просто фешън прищявка, а по-скоро трик, с цел да скрие наедряващото си коремче.
Още през предходната година в искрено изявление Рачков съобщи, че с 23-годишната му избраница са подготвени да бъдат родители и съществено обмисляли концепцията за наследници. Актьорът въобще не се тормозил да стане татко наново в по-напреднала възраст, стига да му било писано.

Младата му възлюбена, с която се сгодиха скрито, до момента не е изпитвала щастието да бъде майка, до момента в който Рачков има един наследник Димитър, кръстен на него, плод на любовта му със сценаристката Христина Апостолова, сегашна жена на продуцента Евтим Милошев. Митко-младши е в тийнейджърска възраст, несъмнено чудесно с младата си мащеха и постоянно им гостува в първокласната им къща с басейн край Панчарево, където влюбените живеят. От връзката си с някогашната си партньорка Мария Игнатова комикът няма отроче, въпреки до момента в който бяха двойка с русокоската, да не криеха, че желаят дете.

След като Рачков я смени с Анита, родителите му в началото не приели с отворени прегръдки плеймейтката, само че след това я опознали и поискали на сина си фамилно благополучие с нея. Откакто е с артиста, хубавицата е претърпяла цялостна промяна и е загърбила напълно скандалния си имидж. Допреди това тя дефилираше полугола по еротични състезания и се снимаше в музикални клипове. След като обаче заживяла с артиста, се трансформирала в стопанка и дама и наблегнала на образованието си. Анита продължава да учи за икономист в УНСС, като до неотдавна работеше и в столична банка, само че прекъснала стажа си поради измененията в персонален проект.
 
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР