50-годишен англичанин, блудствал зверски с две момиченца в хотели на

...
50-годишен англичанин, блудствал зверски с две момиченца в хотели на
Коментари Харесай

След подивелия швед и английски педофил се развилня на Слънчака, гаври се гнусно с 10-годишно момиченце в асансьор

50-годишен англичанин, блудствал свиреп с две момиченца в хотели на Слънчев бряг, беше задържан зрелищно във вторник вечерта. Филип Хендрсън Робертсън причаквал дечицата сами в асансьори и започвал гаврата, написа „ Телеграф ”.   Чужденецът дошъл у нас на отмора със брачната половинка си преди десетина дни, споделиха ужасени чиновници от хотел „ Палас”, в който бил настанен. По думите им похищенията върху момиченцата били осъществявани в други комплекси.

„ Видяхме доста полиция. Хванаха Филип и го закопчаха, обясниха му тъкмо и ясно в какво е упрекнат, той отхвърли да говори”, описаха туристи през вчерашния ден.

От Министерство на вътрешните работи потвърдиха за ареста на англичанина.

Това е третият жесток случай на принуждение на морето. При първия шведът Ралф изрита камериерка в главата, а при втория баровски наследник атакува и удари в група незрящи туристи в Несебър.

Филип Робертсън дошъл с жена си на Слънчев бряг на 16 юни. Изглеждали напълно елементарни британски туристи, които желаят да си отдъхнат по нашето Черноморие, разказват ги от хотела. Никой даже не подозирал какво прави чужденецът. Камери на други два комплекса обаче го уловили в гнусните похищения. Записите към този момент са предадени на полицията. Първото блудничество Филип направил на 22 юни. Жертвата му е 10-годишно момиченце от Дания. То било на басейн, след което се качило в асансьора, с цел да отиде до стаята си. С него обаче се качва и Филип и ужасът стартира. 50-годишният извратеняк бъркал в ануса и влагалището на детето, опипвал го, целувал го, споделиха чиновници на хотела. Второто нахлуване Робертсън направил три дни по-късно – на 25 юни, в хотел „ Маджестик”. Той набелязал 11-годишно момиче от Швеция и по еднакъв метод се гаврил с него в асансьора.

10-годишното дете от Дания се уплашило грубо и дружно с майка си отпътувало от Слънчев бряг преди няколко дни. Семейството не желало да си спомня ужаса и даже не подало сигнал в полицията. Престъплението станало известно на Министерство на вътрешните работи едвам откакто родителите на второто дете подали сигнал за блудството. Незабавно бил образуван екип служители на реда, които тръгнали по следите на педофила. Били тествани над 400 хотела, с цел да се види тъкмо къде се е настанил той. Минути след ареста дамата на Филип Робертсън била питана знае ли за закононарушенията на брачна половинка си, а тя единствено навела глава, изглеждала отговорна и не отронила и дума.

Англичанинът е задържан. Все още не е ясно какво обвиняване ще му повдигне прокуратурата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР