5-звезден рожден ден във Виена отпразнува вчера Светлана Гущерова. След

...
5-звезден рожден ден във Виена отпразнува вчера Светлана Гущерова. След
Коментари Харесай

Гущерова с рожден ден в любим хотел на Елизабет II

5-звезден рожден ден във Виена отпразнува през вчерашния ден Светлана Гущерова. След като в първите часове на празника й я изненада с дежурния голям букет от най-малко 100 рози, брачният партньор й Християн й спретна сантиментален празник в сърцето на австрийската столица - в емплематичния хотел " Захер ".

Сторита от внушителната постройка против Националния оперен спектакъл, издигната през втората половина на XIX век, благосъстоятелност на Едуард Захер - сина на основателя на едноименната торта, качи в обществената мрежа рожденичката предходната вечер, написа " Хотнюз ".

От таговете върху фрагментите се подразбира, че Гущерови са фамилно във Виена. Празничната вечер младото семейство посрещна в ресторанта на " Захер ", трансформирал се в център за срещи на виенския, а и на европейския политически и културен хайлайф.
свързани новини8142преди 5 часа
След 5-степенно меню рожденичката получи няколко десерта - комплимент от ресторанта по случай празника й. Вечерта най-вероятно е приключила в сантиментална конюнктура в някой от елегантните жилища на фамозния хотел, в които са отсядали държавни глави, звезди от целия свят, та даже и английската кралица Елизабет II.









Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР