5 признака, че сте жертва на семейно проклятие Това не означава

...
5 признака, че сте жертва на семейно проклятие
Това не означава
Коментари Харесай

5 признака, че сте жертва на семейно проклятие

5 признака, че сте жертва на фамилно проклинание

Това не значи безусловно, че вие сте наследили кармата непосредствено от родителите си, а от някои от вашите предшественици.

Кармата съставлява непрекъснатото съзряване и развиване на всяко едно от нашите дейности, тъй че следствията, които изпитваме в бъдеще, може да са били породени от дълго време в предишното. Въпреки това, съществува убеждението, че кармата може да се наследи т.е. съществува кармична ДНК, тъй че постоянно за някого се споделя, че е жертва на кармичен дълг, т.е. кармична ДНК.

Например, може би някой от фамилията в предишното е “посадил семената на отрицателна сила ”, т.е. направил е нещо, за което по-късно се е покаял, а плодовете от негативната карма стартират да съзряват и да се демонстрират при някое от идващите генерации.

Кармичната ДНК се гради и поддържа с години, само че има и способи да се отървем от негативната фамилна карма и този развой в индийските религии е избран като мокша.

5 знака, които демонстрират, че сте жертва на фамилна карма:

– Вие се чувствате напълно друго от останалите членове на вашето семейство (черна овца), вие се интересувате от разнообразни полезности и бихте желали да измененията доста от дейностите на вашето семейство.

– Често изпитвате неоснователна тежест, изключително в региона на рамената (блокирани енергийни точки).

– Често срещате спънки по пътя към постигането на вашите проекти и цели, даже когато сте създали всичко допустимо да съумеете.

– Вие сте прекомерно самокритични и неумишлено възпрепятствате личния си път към самореализация.

– Духовно осъзнати сте и сте наясно с някои дейности на вашето семейство, които смятате, че могат да се върнат при вас под формата на кармичен дълг.

За да се отървете от отрицателната карма, би трябвало да се доверите на интуицията и да се освободите от страховете. Трябва да изградите себе си като осъзнато създание, което е основател на личната си карма и да коригирате неприятните си каузи, които мислите, че може да причинят поредност от кармични задължения.

Медитирайте и осъзнавайте всичките си дейности, мисли, думи, страсти. Опитайте се да се отървете от негативните взаимоотношения, които основават енергийни възли, освободете се от тях. Важно е да сте наясно и да приемате всички провокации на живота, да се изправите пред тях и от време на време да позволите на кармата да ви научи на някой значим урок.

Забележка: текстът е единствено осведомителен.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР