5 неща, които не трябва да прощавате на мъж, посочват

...
5 неща, които не трябва да прощавате на мъж, посочват
Коментари Харесай

5 неща, които не трябва да прощавате на мъж

5 неща, които не би трябвало да простите на мъж, показват психолози. Определението за „ отровен човек “, който скапва живота на момичето до себе си и много изтощава нервите й, от дълго време е включено в публичния диалект. Ако приятелят ви си разреши някое от следните дейности – помислете дали в действителност желаете да останете с него за цялостен живот.

Ето 5 неща, които не би трябвало да простите на мъж:

1. По време на свада ви притиска

Кавгите, преди всичко, се основават, с цел да може и двамата в двойката да приказват, да чуят болката на другия. Чудесно е, в случай че сътрудниците стигнат до компромис – даже в случай че по-късно би трябвало по някакъв метод да компенсирате счупените чинии и смарт телефони. Но както в борбите без правила, по този начин и в връзките сред мъж и жена има граници, които е строго неразрешено да се нарушават.

Например, даже по време на най-разгорещените разногласия, обидите към роднините на колегата и изречения като „ и някогашната ми… “ са неприемливи. В последна сметка, той почита обичания си човек и се гордее с избора си, нали по този начин.

Друго нещо е, в случай че мъжът съзнателно унижава приятелката си, заплашва да се раздели с нея – в този случай той самичък ще би трябвало да се оправи с „ бръмбарите “ си.

Защо прави това?

Смята се, че мъжът може да бъде недодялан по време на разногласия с момиче по няколко аргументи: изстудяване на връзките, провокация, табиет. Ако вашият сътрудник е прегорял във връзката, тогава гневните мнения за вас са директно доказателство, че той към този момент не ви цени.

Има и вид мъже, които умишлено провокират страсти у приятелката си, с цел да тестват реакцията й по време на стресова обстановка. Е, за някои неприятното държание просто е станало всекидневно и няма значение дали вашето образование или личното ви отношение е отговорно за това. Най-важното е да разберете, че не можете да се отървете от проблемите, само че е допустимо да се научите да се възползвате от тях.

2. Избягва отговорност

Момчетата обичат съвременни девойки, които нямат потребност да бъдат ухажвани 24 часа в денонощието или да им се обаждат неведнъж. Такива хора в никакъв случай не се привързват, не стават подвластни от връзки, само че постоянно желаят да се върнат към тях.

Умереният феминизъм се харесва на множеството мъже, като се изключи една точка: отговорността. В края на краищата, им е казано от детството: „ Ти си мъж и си виновен за своите близки “.

Мъжете обичат да вземат решение проблемите на дамите, считат го за естествено тяхно обвързване. Но какво да извършите, в случай че индивидът до вас заобикаля отговорностите си? Можете, несъмнено, да се възползвате от женски трикове и да пролеете сълза, само че това надали ще помогне.

Защо прави това?

Ако мъжът не поддържа приятелката си, най-вероятно той просто не се интересува от нея. Ако казусът е в несъразмерните ви условия, преразгледайте държанието си и използвайте дребни психически трикове. Например, пробвайте се да вдъхновите индивида, тъй че той самичък да желае да извърши вашата молба. Не му казвайте: „ Искам да отида на курорт, ще взема билети, с цел да се уверя, че сме там на следващия ден “, а: „ Нека поговорим и решим дружно къде и двамата желаеме да прекараме ваканцията си. “

Не забравяйте да покажете слабостта си от време на време. Помолете да ви вземат от работа, в случай че към този момент е задоволително късно, да сготви вечеря, в случай че нямате време след фитнес. Основното нещо е да не злоупотребявате. И, несъмнено, от дъното на сърцето си благодарете на индивида за помощта и никога не му се карайте за неуспехите.

Но даже в случай че след вашата самодейност мъжът каже „ оправяй се сама “, по-добре е в действителност да се справите сами. И като цяло, направете всичко сама. Без него.

3. Избягва въпроси

Мъжете подценяват женските проблеми единствено в един случай – в случай че не считат за належащо да си ги обяснят. Ако той към момента не ви е споделил за какво е направил някакво непозволено държание, евентуално просто не се интересува от връзката ви.

Защо прави това?

Причина №1: Той има какво да крие. Някоя ваша имитация приключва с огромен скандал, в края на който той мощно затръшва вратата? Не забравяйте, че той играе тези подиуми с причина, тъй като има право да избяга от вкъщи, криейки се зад негодуванието. И не вдигайте телефона, а в 4 часа сутринта отговорете на въпросителния му взор с равнодушно безмълвие.

Причина №2: Той не ви има вяра. Ако има проблеми с доверието във връзката ви, би трябвало да започнете да работите върху това със себе си. Първо, научете се да говорите намерено за възприятията си. Въпреки обстоятелството, че момчетата харесват мистериозни девойки, в случай че мълчите от самото начало или сдържате раздразнението си от неприятни дейности, няма да имате мощна връзка. Говорете умерено и решително, без прояви и непотребни обвинявания.

Причина №3 – терзание за свободата му. За да не почувства мъжът, че ограничавате свободата му, пробвайте се да не го задушите с любовта си. Прекалено грижовните девойки се поучават да прибягнат до състрадание. Представете си по какъв начин бихте се чувствали сега на мястото на обичания човек, който се пробвате да контролирате? С течение на времето ще осъзнаете какъв брой унизително и неприятно е това – и може би ще забавите темпото.

4. Критикува ви обществено

Мъж, за който способността ви да се напивате бързо и да се обличате необичайно може да се смята за неповторима специфичност, само че в никакъв случай няма да му хрумне да ви сложи в неизгодна светлина на публични места държи на вас. Критикуването в наличието на познати е неестествено за мъжете, тъй като те са наясно, че са избрали най-хубавата другарка на света.

Защо прави това?

Често мъжът просто се пробва да се утвърди за ваша сметка. В последна сметка, няма по-добър метод да повишите самочувствието си, с изключение на като унижите различен човек. Но можете да се занимавате със самоусъвършенстване, да постигнете триумф в живота, тогава ще се появи и самоуважението. Но доста по-лесно и бързо е да си „ подгрее на суетност “ обществено.

Или повода за острата рецензия може да бъде баналното неодобрение от личния живот и общото отчаяние. В последна сметка, критикувайки себе си, не можете да забравите за другите хора.

5. Повишава ви звук

Малко евентуално е да срещнете мъж, който в никакъв случай не е повишавал звук. Момчетата, както и девойките, елементарно изпускат нервите си, само че най-често на идващия ден се срамят от това си деяние.

Но, в случай че приятелят ви си разрешава постоянни прочувствени разтърсвания за дреболии, би трябвало съществено да помислите за връзката си. И не вярвайте, в случай че се крие зад работа, мудни таксиметрови водачи, образование и така нататък

Защо го прави?

Както споменахме нагоре, мъжете са не по-малко от дамите податливи на прочувствен изблик. Най-често това се случва в миг, когато към този момент не е допустимо да се сдържа вътрешното напрежение. Но даже и след най-яростните кавги, един любящ мъж ще бъде първият, който ще се сдобри с вас, тъй че нито хороскопът, нито особеностите на темперамента имат нещо общо с това.

Ако той си разрешава извънредно държание даже по време на дребни кавги, е изцяло допустимо зад сходни обноски да се крият съществени психически проблеми. В отговор на експанзията се пробвайте да контролирате страстите си и не повишавайте звук в отговор, умерено помолете приятеля си да изясни от какво тъкмо не е удовлетворен. Поканете го да отидете дружно на кино или кафе, да посетите фитнес залата или басейна, с цел да освободите отрицателната сила. Но не забравяйте да си помислете добре – той ли е точният човек в живота ви?

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР