5 месеца след като излезе на свобода, шеф-готвачът отново бе

...
5 месеца след като излезе на свобода, шеф-готвачът отново бе
Коментари Харесай

5 месеца след пандиза: Токев пак подкара злополучния джип

5 месеца откакто излезе на независимост, шеф-готвачът още веднъж бе видян да кара в столицата. Токев подкара обичания си автомобил, с цел да свърши своите задължения по-лесно и бързо, писа " България Днес ".



В началото на ноември предходната година в обществените мрежи се появиха фрагменти, на които се вижда водачът на пикап без джанти на Околовръстния път на София. Зад кормилото е известният готвач Андре Токев, който малко по-късно бе арестуван от органите на реда. Оказа се, че готвачът се е качил пийнал в колата, блъснал се е в бордюр и спукал две от гумите си. След това Токев продължава да кара, до момента в който се изкривят и джантите, а автомобилът се движи непосредствено на спирачни дискове, от които хвърчат искри. Тестът с дрегер на готвача сподели 1,9 промила алкохол.

За провинението си Токев получи 7 месеца затвор, откакто подписа съглашение с прокуратурата. Тогава той призна виновността си и съобщи пред съда, че съжалява за дейностите си.

На 20 юли т.г. кулинарният гуру излезе от пандиза. След като уточни собствен непрекъснат адрес, Токев получи назад шофьорската си брошура и още веднъж кара. Надяваме се към този момент да кара деликатно!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР