5 лунен ден от 10:35 часа на 22 декември до

...
5 лунен ден от 10:35 часа на 22 декември до
Коментари Харесай

Астрологичнa дневена прогноза за 22 декември 2017 година

5 лунен ден от 10:35 часа на 22 декември до 11:09 часа на 23 декември

Символизира изборът на цел, честност на правилата, дълга, трансформацията.

Хубаво е в петия ден да извършите пътешестване някъде, да поплачете, да се разделите с ненужното. Това е креативен ден, в който прелестно се усвояват познания.

През деня е изцяло допустимо да се появят огромни компликации, и пречки, които да попречат на вашите проекти. Може да се почувствате малко отегчени и изтощени.
На моменти, може да срещнете много загради и трудности, които да ви попречат в реализацията на вашите цели.

Много дисциплинирани и виновни ще се усещаме, ще успеем да поемем огромни отговорности и отговорности, само че това няма да ни тежи, а в противен случай, ще изпитваме задоволеност от свършената си работа.

Възможно е, на моменти, да се усещаме малко или доста сдържани и хладни, затворени и унили. Не се тормозете, ще мине бързо.

Прекрасен миг да участваме в групови мероприятия, конференции и семинари. Всяка интелектуална и креативна активност ще е доста мощна и най-важното е, че ще имаме резултати. Благоприятно време за работа с разнообразни типове информационно-технически средства.

Възможно е да се сблъскате с всевъзможни забавяния, компликации в връзката с вашите началници, възрастни хора, родители. Няма да получите нужното схващане и поддръжка. Ще усещате, че някой ви стопира и ви слага загради.

Противопоказни са всички интервенции на ставите, процедури свързани с краката, лекуване на артрит, нервна система, сетивни органи и очни заболявания. Не е целесъобразно да се сменят медикаментите или методът на лекуване. Отлично време за водни процедури, водата въздейства благотворно. Препоръчват се и физически извършения и действия за оживление на кръвта.

Хубаво е, в случай че плачете на сън – това пречиства. Организмът по този метод идва в норма. Ако сънищата са свързани с пътища, с придвижване – при вас всичко е наред.

С доста Любов от

Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР