5-годишно момче от Италия умили обществеността в цялата страна с

...
5-годишно момче от Италия умили обществеността в цялата страна с
Коментари Харесай

5-годишно италианче поиска от Конте сертификат за безопасност на Дядо Коледа

5-годишно момче от Италия умили обществеността в цялата страна с изразяването на угриженост за сигурността на Дядо Коледа по време на раздаването на дарове. Малкият Томазо написа особено писмо с молба до италианския министър председател Джузепе Конте.

" Исках да Ви помоля, в случай че можете да дадете специфична самосертификация на Дядо Коледа, с цел да му позволите да достави дарове на всички деца по света ".

В писмото си момченцето желае да знае и дали Добрият дъртак разполага с персонални защитни средства като маска и ръкавици. Детето предлага, с изключение на топло мляко и бисквити, фамилиите да оставят под елхата и дезинфектант, с цел да може Дядо Коледа да бъде с чисти ръце след всеки подарък.

Детското предпочитание развълнува премиера на страната, който персонално отговори на писмото на Томазо.

" Дядо Коледа носи маска и може да пътува из целия свят с позволение за напредване в изискванията на пандемия ", написа италианският министър председател във Facebook в отговор на момчето на Томазо и да успокои децата за идните празници, съобщи Франс прес:

" Скъпи Томазо, прочетох известието ти и желая да те уверя: Дядо Коледа ми подсигурява, че към този момент има интернационална самосертификация: може да пътува на всички места и да раздава дарове на всички деца по света.

Дядо Коледа ми удостовери, че постоянно употребява маска и съблюдава отдалеченост, с цел да отбрани себе си и всички хора, които среща по света. Идеята да оставим под елхата с изключение на топло мляко и бисквитки, дезинфекцираща течност, наподобява отлична и ще му разреши да раздава дарове при цялостни условия на сигурност.

Радвам се да чуя, че ти и твоите другари спазвате всички правила, с цел да отбраните мама и баща, баба и дядо и скъпите ви хора.

Затова тази година няма да е належащо да казваш в писмото до Дядо Коледа, че сте създали положително.Аз му предадох, че тази година беше доста сложна за Италия и всички деца бяхте страхотни.

Казах му още, че всички го молите да изпрати ковид вечно. Всички дружно ще се оправим с това, тъй че да можете скоро още веднъж да играете свободни и щастливи, и да прегърнете всичките си близки. Безгрижни, както постоянно ", добавя в писмото си Конте.

Италия беше първата европейска страна, наранена от новия ковид напролет. Сега тя се сблъсква от няколко седмици с новата вълна на пандемията и броят на инфектираните нандмина един милион души, напомня организацията

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР