5-дневна карантина за пристигащите от България в Италия. Причината е,

...
5-дневна карантина за пристигащите от България в Италия. Причината е,
Коментари Харесай

5-дневна карантина за пристигащите от България в Италия

5-дневна карантина за идващите от България в Италия. Причината е, че страната ни е в " Списък Си " - страни с висока степен на заразяване. Мярката не изключва представянето на негативен PCR или антигенен тест, направени не по-рано от 48 часа от влизането на италианска територия.

Мярката ще важи до 30 април, се показва на уеб страницата на министерството на външните работи. А строгите ограничаващи ограничения в страната остават в действие най-малко до 12 април, а не както се очакваше до на следващия ден.

В Берлин се организира всеобщ митинг против Ковид ограниченията. Местните поданици използваха от почивния по случай Великден понеделник, с цел да изразят недоволството си от рестриктивните мерки, които съгласно тях има негативен резултат върху душeвността и стопанската система.

А Англия показа " пътна карта " за обновяване на пътуванията. Те ще се вършат въз основата на " светофарна " система - в алено ще са високорискови страни, а в зелено - нискорискови. Като за всяка зона изискванията за напредване ще са разнообразни.

Правителството планува и по два безвъзмездни бързи теста седмично за всеки жител.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР