49-ото НС има една много важна задача - да се

...
49-ото НС има една много важна задача - да се
Коментари Харесай

Карадайъ и Пеевски гласуваха “за” правителството, за да има конституционна реформа

" 49-ото Народно събрание има една доста значима задача - да се опита да направи правосъдна промяна. " Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, откакто кабинетът Денков-Габриел беше утвърден от Народното събрание.

" Ние двамата с Делян Пеевски сме дали своят вот “за ”. Това е поръчка за нашето държание в Комисията по конституционни въпроси. Заявяваме, че ще сме самодейни. " - добави той.
По думите му, Движение за права и свободи има подготвен план заза конституционни промени.

" Подкрепяме конституционната промяна, която се чака да се случи в този парламент. Това бе претекстът ни да гласуваме с Мустафа Карадайъ " за " държавното управление. Инак не поддържаме самия състав на кабинет. " - разгласи в коридорите на Народното събрание Делян Пеаевски. На въпрос дали се връща в Народното събрание, той отговори иронично, че в никакъв случай не го е напускал.

" Нашата поддръжка за новото държавно управление е стъпка за превъзмогване на политическа рецесия в страната и връщане на държавността. " -добави водачът на Движение за права и свободи.

“Българските жители не желаят да има 6 следващи ненужни избори. Гражданите желаят незабавно са преодолеем политическата рецесия, с цел да се вземат решение проблемите на хората. ” - разяснява Карадайъ.

Според Движение за права и свободи главният проблем, който чака незабавно решение е прекъсване на прогресивното обедняване на българските жители. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР