49-годишен бизнесмен почина след стрелба посред бял ден в София.

...
49-годишен бизнесмен почина след стрелба посред бял ден в София.
Коментари Харесай

МВР няма данни убитият бизнесмен да е получавал заплахи

49-годишен предприемач умря след пукотевица измежду бял ден в София. Петър Христов - притежател на компания за произвеждане на млечни артикули “Лактима ”, е бил прострелян на улица " Ралевица " в кв. „ Манастирски ливади “.

" Днес в 10.07 часа е постъпил сигнал за простреляно лице на ул. " Ралевица ". Мъжът е превозен от негови близки във ВМА. Започнали са дейности по неговото избавяне и реанимиране. В 10.49 часа лицето е умряло ", съобщи на брифинг пред публицисти шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Ивайло Иванов. Иванов изясни, че все още не може да разяснява какъв брой огнестрелни рани е имал. Той разясни, че мъжът е български жител на 49 години, предприемач. " Започнали са оперативно-издирвателни дейности. Проверяваме доста версии ", сподели Иванов.

Директорът на “Национална полиция ” Христо Терзийски изясни повече за версиите върху които работят:

" Основните версии, които издигаме към този миг, са свързани с неговия бизнес. Лицето има много разностранни ползи. Има ползи в строителството, в хранително-вкусовата индустрия, с добра известност в обществеността. Не изключваме версии, свързани с персоналния му живот ".

Към момента няма данни, че по отношение на него са отправяни закани. Стана ясно още, че предприемачът е нямал защита, а единствено фирмен автомобил с водач, който го е придружавал. Все още не е ясно и с какво оръжие се е стреляло. Предстои да бъде осъществена аутопсия. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР