48-годишната Снежана Йолджиева, която уби приятеля си с нож в

...
48-годишната Снежана Йолджиева, която уби приятеля си с нож в
Коментари Харесай

10 години затвор за Снежана, пробола с нож сърцето на мъжа си

48-годишната Снежана Йолджиева, която умъртви приятеля си с нож в дома си в смолянския квартал " Устово ", е наказана на 10 години отнемане от независимост при първичен непоколебим режим. 

Снежана е умъртвила Огнян Огнянов- Джурата в къщата си, в спалнята на първия етаж с нож, на 12 юни, 2021 година Тя живеела на фамилни начала с 51-годишния мъж. Джурата е умрял на място, а сигналът е подаден персонално от нея. С техническо средства е открито, че дамата е била пияна. Двамата постоянно употребявали алкохол, и откакто се напиели, започвали свадите сред тях, неведнъж прерастващи във физическа кавга. В деня на убийството Снежана е имала рожден ден.

Огнян дал на Снежана 50 лв., с които да заплати 40 лв. дълг, а с останалите 10 лв. да си купи подарък. Вечерта Огнян се прибрал пийнал от работа. Двамата си сипали водка и съвсем изпили бутилката. След това станал абсурдът, като по думите на Снежана мотивът е бил от съкровен темперамент. Отбранявайки се докопала ножа. Забила го е, само че не схванала, че Огнян е мъртъв. Мислела, че си е лежащ да почива. Допила е и неговата чаша и легнала до него и по кръвта часове по-късно схванала какво се е случило. Установила, че е кръв, видяла, че има прободна рана, пробвала се е да прави изкуствено дишане. Обадила се на тел. 112 и съобщила, че в дома й има мъртвец.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР