47-годишният Леонардо ди Каприо и 25-годишната актриса и модел Камила

...
47-годишният Леонардо ди Каприо и 25-годишната актриса и модел Камила
Коментари Харесай

Защо Леонардо ди Каприо люби само жени под 25 години

47-годишният Леонардо ди Каприо и 25-годишната актриса и модел Камила Мороне са поставили завършек на връзката си. За това оповестява източник на списание „ Пийпъл “. Новината обаче надали е изненада за феновете на Лео, защото е известно, че той в никакъв случай не излиза с дами над 26-годишна възраст.

Двамата за пръв път бяха видяни дружно през 2018 година, само че потвърдиха публично връзката си при започване на 2020 година До този миг нямаше никакви индикации сред тях да има каквито и да било проблеми, а раздялата им към момента не е публично доказана.

През 2019 година и през 2020 година „ Пъйпъл “, базирайки се на неназовани източници, ни оповестиха, че двамата „ обичат да прекарват време дружно “ и връзките им стават все по-сериозни. Няма по какъв начин обаче да сме сигурни за нищо от това, защото те пазеха връзката си надалеч от общественото пространство и само нахалството на папараците ни позволяваше от време на време да надникваме в персоналния им живот.



Действително артистът в никакъв случай не е излизал с жена на повече от 25 години. Единствените му приятелки, които са били на 25, са Бар Рафаели, Кели Рорбах и Нина Агдал. И за трите това се оказва възрастта, в която любовната им история с Лео завършва.

Най-младата жена, с която е излизал Леонардо ди Каприо през последните 23 години, е Жизел Бюндхен, която е единствено на 18 години, когато стартира да излиза с артиста. Самият Ди Каприо е на 24 години тогава.

Връзката на Леонардо и Камила Мороне продължи по-малко от 5 години и въпреки да е една от по-дългите, не е рекордьор. Най-дълго продължиха връзките му с Жизел Бюндхен и Бар Рафаели – по 6 години.

Ако звездата от „ Титаник “ и младата му другарка бяха останали дружно единствено още една година, Камила щеше да счупи „ 25-годишната преграда “ и да стане най-възрастната жена, с която Ди Каприо в миналото е излизал (макар и да е на половината от възрастта му).

Сега достойнството да стане първата 26-годишна в леглото на артиста ще се падне на някоя друга, само че даже това не е наложително. Голяма холивудска звезда като Леонардо ди Каприо може да излиза с под 26-годишни до края на живота си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР