47-годишният британец Пол Хънтър от град Блайт, Нортъмбърланд (Northumberland), нарича

...
47-годишният британец Пол Хънтър от град Блайт, Нортъмбърланд (Northumberland), нарича
Коментари Харесай

За медиумите, скептицизма и благодарните клиенти

47-годишният британец Пол Хънтър от град Блайт, Нортъмбърланд (Northumberland), назовава себе си професионален медиум, който работи с хора. За една сесия, той взема 25 паунда и споделя, че има специфични връзки с духовете.Според Хънтър, през целия си живот той е имал конфликти с аномални феномени. Той споделя, че един път, през нощта, „ нещо “ го извело от леглото по време на сън и го е завело на невиждано до в този момент място. Хънтър споделя, че по-късно схваща, че това „ нещо “ е в действителност дух.Този дух му се представил под формата на синя човешка фигура и бил обкръжен от алена аура. Този „ човек “ извадил Пол от леглото и го понесъл по дълъг, мрачен кулоар, който приличал на болничен кулоар. И тогава Пол осъзнал, че сме повече от тяло.

 q1 - За медиумите, скептицизма и признателните клиенти
На това място, Хънтър е научил доста неща, с които в този момент работи с посетителите в офиса си, наречен „ Изпратено от небето “. Хънтър споделя: “Всеки ден споделям на хората неща, които ги шокират, само че това е моята работа. Винаги съм откровен и предизвестявам клиентите си. Ако не сте усетили връзката, няма да се наложи да плащате за сесията, само че в никакъв случай не ми се е случвало това. ”Критиците настояват, че такива медиуми, като Хънтър особено, “ловуват ” за уязвими хора за облага.Според тях, тези хора употребяват метода на “студеното четене “, т.е. учат външния тип на клиентите, езика на тялото им, метода на говорене, принадлежността към религията и така нататък, и въз основа на това, вършат догатки. Ако догатката е неправилно, те минават към друго, а в случай че е правилно, тогава това се приема като доказателство за „ огромната мощ “ на медиума.

 q2 - За медиумите, скептицизма и признателните клиенти
Пол Хънтър се съгласява, че в този бизнес има доста шарлатани, само че той не се счита за подобен.
“Не употребявам студено четене и в никакъв случай не втълпявам нищо на хората. ”Според Хънтър, потенциалът за това е във всеки от нас, само че с цел да се развие се изисква образование, а също по този начин и връзка с духовете. Когато бил похитен от „ синята човешка фигура “, той бил определен да премине през това, което той назовава “супер космическа програма ”. “Първоначално не разбирах какво се случва. Те ме „ извадиха от тялото “ и бях под формата на топка светлина. ”Докато бил в това състояние, Пол даже приказвал с починалата си майка за смисъла на живота и Вселената. По-късно, той имал няколко сходни прекарвания, когато бил “изваден от тялото ”.

 q3 - За медиумите, скептицизма и признателните клиенти
Пол споделя, че в действителност всички ние оставяме телата си по време на сън и отиваме на друго място, а с нашето тяло в този миг сме свързани с тънка „ нишка ”, прикрепена към гръбнака. Когато се събудим, ние към момента имаме остатъчни мемоари за тази връзка, само че когато се протягаме и прозяваме, те изчезват, тялото „ ги изтрива ”.

 Офисът на Пол Хънтър
Офисът на Пол Хънтър Има доста мнения от благодарни клиенти на страницата на Пол Хънтър във Facebook, които разказват колко невероятно прецизен е бил той.Винаги ще има хора, които ще му повярват и такива, които ще го отрекат. Вие решете от кои сте …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР