47-годишната американска актриса Рийз Уидърспун, придружена от 20-годишния си син

...
47-годишната американска актриса Рийз Уидърспун, придружена от 20-годишния си син
Коментари Харесай

Рийз Уидърспуун показа пред публика 20-годишния си син СНИМКИ

47-годишната американска актриса Рийз Уидърспун, съпроводена от 20-годишния си наследник Дийкън Филип, се появи на аления килим в Бевърли Хилс. Те участваха дружно на 81-вата гала по връчването на премиите " Златен глобус ".

Знаменитостта изглеждаше неотразима в бледорозово и черно кадифена рокля на Monique Lhuiller, която добави с диамантено колие на Tiffany & Co, пише BNN Breaking. Визията беше приключена с диамантени обеци и черни обувки на ток.

Дийкън, студент в Нюйоркския университет, носеше черен смокинг. Според младия мъж това е неговият първи Златен глобус и първа гала по награждаване.
 Рийз Уидърспуун Дийкън Филип Дийкън придружаваше известната си майка Снимка: Getty
Той добави, че е благополучен да придружи майка си.

„ Тя е купонджия и аз просто се пробвам да подкрепям темпото “, сподели Дийкън.

Рийз, с изключение на Дийкън, има още една щерка, 24-годишната Ава, невероятно копие на майка си. Неин татко, сходно на Дийкън, е някогашният брачен партньор на звездата Райън Филир, както и 11-годишният наследник Тенеси от различен някогашен брачен партньор Джим Тот, с който тя се раздели предходната година.

На Златните глобуси Уидърспун съумя да театралничи с колежката си от Сутрешното шоу Дженифър Анистън. Тя призна, че фотосите на третия сезон на сериала на Apple TV+ са били „ най-забавните до момента “.

През 2006 година Рийз Уидърспуун завоюва един Златен глобус в шест номинации. Тя завоюва премията за най-хубава актриса в комедия или мюзикъл за ролята си на Джун Картър в биографичния филм за Джони Кеш Walk the Line.

Преди да посетят Златните глобуси, Рийз и Дийкън бяха посетители на сезонното празненство за премиите на Amazon x Vanity Fair в Chateau Marmont.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР