47-годишен холандец, заподозрян за убийството на 11-годишно момиченце в Румъния

...
47-годишен холандец, заподозрян за убийството на 11-годишно момиченце в Румъния
Коментари Харесай

Холандец, заподозрян за убийство на дете в Румъния, е умрял при катастрофа

47-годишен холандец, обвинен за убийството на 11-годишно момиченце в Румъния в петък, е починал през днешния ден при злополука в Холандия, съобщи Ройтерс.

Директорът на румънската полиция Ливиу Василеску сподели за националната телевизия, че съгласно информация от Амстердам обвиненият за убийството на Адриана Михаела Фиерару се е хвърлил пред камион. Тепърва би трябвало да се обясни дали е направил самоубийство или е станал жертва на транспортно произшествие.

Трупът на детето бе открит през вчерашния ден в поле в регион северно от Букурещ. Момичето беше в неопределеност от петък. Тя се прибирала от учебно заведение в селото си на към 70 км от Букурещ и изчезнала по пътя. Общински камери за видеонаблюдение снимали детето на предната седалка на кола. Анализ на фрагментите оказал помощ на полицията да разпознава обвинения за изгубването и убийството на момичето. Било открито, че той е холандец. Той е упрекнат за ликвидиране, похищение и полова експанзия.

По-рано през днешния ден румънското правораздаване изиска помощ от Хага в издирването на холандеца, който съумял да избяга от страната и се намирал в Амстердам. Румънски медии съумели да се свържат с него и мъжът споделил, че бил в региона на убийството като екскурзиант.

Заподозреният бил прочут на холандските управляващи за полова експанзия и принуждение, проявени в предишното.
През лятото две девойки бяха убити в Румъния, обвинен е мъж на 65 години. Драмата потресе страната и извади нескрито доста пропуски на полицията.
Румъния е поискала помощ за следствие на убийствата на девойки в Каракал Случаят с отвличането и убийството на две девойки потресе Румъния и провокира рецензии във връзка с реакцията на управляващите след изгубването им
Министърът на вътрешните работи Николае Мога подаде оставка поради нея, а служители на реда и прокурори станаха обект на дисциплинарни процедури.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР