46-годишните Райна Методиева и Тодор Минков от Велико Търново дадоха

...
46-годишните Райна Методиева и Тодор Минков от Велико Търново дадоха
Коментари Харесай

Неповторима любовна история: Тодор намери ученическата си любов във Фейсбук, отиде до Перник и заживяха заедно

46-годишните Райна Методиева и Тодор Минков от Велико Търново дадоха втори късмет на гимназиалната си обич, която в учебно заведение била невъзможна. През 2016 година пътищата им се пресекли и се оказало, че искрата сред тях още не е угаснала. И двамата имат деца от предходните си връзки, претърпели са доста драми и неприятности, само че през днешния ден са щастливи и се радват на живота дружно.

Казват, че в никакъв случай не е късно да потърсиш любовта и да обичаш. Благодарни са на фамилиите си за проявеното схващане и актуалното разбиране на стеклите се условия към тяхната връзка, написа „ Борба “. „ По това време не ни беше разрешено намерено да демонстрираме усеща и любовното държание се считаше за срамно. Когато родителите ми научиха за връзките ми с Тодор, съвсем се отхвърлиха от мен и ме жигосаха “, споделя Райна.

Когато се влюбили, била на 16 години. До завършването на сегашната Хуманитарна гимназия скрито се срещали, само че по-късно не съумели да устоят на тествания, които ги сполетели поради връзката им. Тодор споделя, че неговото семейство не желало да одобри обичаната му, тъй като била от ниските обществени пластове и не отговаряла на ситуацията му в обществото. Райна се омъжила на 21 години и отпътувала за Перник, а Тодор минал под венчилото година по-късно, само че останал да живее в остарялата столица. Бог дарил всеки от тях с деца – нея с момче, а него с две дъщери.

„ Изглежда ориста има възприятие за комизъм, тъй като моят брачен партньор беше състоятелен и в никакъв случай не сме имали финансови проблеми. Тодор обаче не съумя да се осъществя като сполучлив инженер и по тази причина цялостен живот работи в областта на електротехниката. Не припечелвал доста и почнали чести кавги с жена му, които раздрусали връзките им “, споделя тя. След 15 години фамилен живот Тодор се развел. Дъщерите му останали да живеят с майка им в общото фамилно жилище, а той се изнесъл на квартира.

Драматично се развили нещата и при Райна, макар че нямала финансови проблеми. Нейният брачен партньор се разболял от рак и умрял преди 7 години. Останала вдовица и живяла известно време със своя наследник, който сега е студент в УНСС. Миналата година Тодор инцидентно разкрил Райна във фейсбук. По негови думи времето не било оставило следи върху нея и тя продължавала да е все по този начин красива. Веднага я познал и изпратил покана за другарство. Така двамата възобновили контакт и почнали да си пишат всеки ден.

Посредством ежедневната връзка стоплили още веднъж връзките си. Когато споделили случилото им се, стигнали до заключението, че няма спънки да се видят онлайн. Тодор отишъл до Перник, с цел да пият кафе. Срещите им станали няколко пъти в месеца, до момента в който не решили да дадат втори късмет на връзката си. „ Така и не можах да привикна с Перник, по тази причина с наслада одобрих поканата за взаимно общуване с Тодор във Велико Търново.

Чувствам се още веднъж като тинейджърка, въпреки да са минали 30 години от първите ни трепети ”, твърди Райна. Тодор показа, че децата на двамата приели извънредно елементарно новата връзка и показали схващане. В момента Райна си търси работа и имат проекти да наваксат изгубеното време.
Инфо: БЛИЦ

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР