46-годишен мъж изчезна в морето край Каварна. На 20 септември

...
46-годишен мъж изчезна в морето край Каварна. На 20 септември
Коментари Харесай

Мъж изчезна в морето край Каварна

46-годишен мъж изчезна в морето край Каварна. На 20 септември Светозар Стоянов влезнал във водата с оборудван рибарски каяк и от този момент роднините му не са го виждали. В акцията по търсене се включиха Гранична полиция, боен хеликоптер и гражданската авиация.

Светозар влиза в морето край плаж Болата с професионален риболовен каяк. По непотвърдена информация е имал желание да ловува с харпун.

" 13.30 е бил часът, в който са го забелязали да влиза. Оттам нататък към този момент трети ден нямаме нито новина, нито кост от него ", съобщи Ралица Енева, брачна половинка на Светозар Стоянов.

Светозар не се прибира в дома си на 20 септември и брачната половинка му се обажда на 112. Спасителната акцията стартира още същия ден.

" Вечерта са пуснали катер от Варна да го търсят – нос Калиакра, Зеленка и северната част на Болата, само че до момента никой нищо не е разкрил ", добави Ралица Енева.

На 22 септември управляващите подхващат търсене и по въздуха. Включват се хеликоптери на военната и гражданската авиация.

Първоначалните огледи на избавителните екипи са включвали Северното Черноморие, само че се чака и търсене на юг. До момента не е открита диря от мъжа или кануто му.

" Надявам се да го намерят, да е жив и да се прибере ", сподели още Ралица Енева.

Акцията на Гранична полиция и авиацията продължава.

Репортер: Деян Михайлов
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР